Könyvjelzők

Merge War

Alternatív nevek:
A

Merge War egy játék, amely sikeresen ötvözi két műfajt, az item fúziót és az RPG-t. A játék grafikája minimalista stílusban animált, érdekesnek tűnik. A karakterek jól megszólaltak, a vidám zene pedig nyugodt légkört teremt. Itt harcosokkal kell kártyákat gyűjtened, és ezek kombinálásával még erősebb harcosokat kell létrehoznod, hogy ellenálljanak a varázslatos földet elfoglaló gonosznak.

Mielőtt elkezdené játszani a Merge Wart, gondolj ki egy nevet magadnak, és válaszd ki a hős megjelenését. Miután végigment egy nem tolakodó, rövid oktatóanyagon, elkezdhet önállóan játszani.

A legjobb, ha az elején a játékvilág felfedezésére és az erőforrások felkutatására koncentrálsz.

A fejlesztők igyekeznek nem unatkozni a játékban, lesz mit csinálni:

  • Gyűjts össze egy legyőzhetetlen sereget
  • Építsd fel saját királyságodat ízlésed szerint
  • Szerezzen be erőforrásokat és ritka tárgyakat
  • Egyesítsd az elemeket erős fegyverek létrehozásához
  • Hódítson meg új területeket, hogy még több lehetőséghez jusson

Ez egy kis lista azokról a dolgokról, amelyek a játékban várnak majd rád.

Egyesítsd össze a sárkányokat és más lényeket a királyságodban oly módon, hogy erős harcosokat hozz létre. Alakítsd ki a hadseregedet, és figyeld a győzelmeit.

Szerezzen epikus szintű harcosokat, amelyeket megállíthatatlanok az ellenséges egységek. Ehhez azonban sok feladatot kell végrehajtania, mind a cselekmény, mind a mellékküldetések.

Fenséges kastélyok és egyéb épületek létrehozása fúziós mágiával. Minél összetettebb és nagyobb a szerkezet, annál több elemet kell szakaszosan összekapcsolni a felépítéséhez.

Még több ritka erőforrásra, mágikus lényekre és időre lesz szükség egy epikus hadsereg létrehozásához.

Hozz létre egy legyőzhetetlen csapatot, és lépj szintet a kártyapakliban, amely ebből áll majd. A legerősebb varázslatok csak a legújabb szinteken érhetők el.

A játék minden csatája egy kis sakkjáték, amelyet harcosainak kell játszaniuk. Nézze meg, amint hihetetlenül látványos csaták zajlanak a legszokatlanabb harci egységek részvételével.

Ne felejtse el minden nap ellenőrizni a játékot. Emiatt értékes ajándékokkal jutalmaznak, a hét végén pedig, ha nem hagysz ki napokat, még bőkezűbb nyereményben részesülsz.

Az ünnepek alatt exkluzív nyereményeket és dekorációkat kaphat. Máskor előfordulhat, hogy ez a lehetőség már nem elérhető.

A játékon belüli áruház lehetővé teszi, hogy valódi pénzért vagy játékbeli pénznemért megvásárolja a szükséges erőforrásokat és tárgyakat. A benne található ajánlatok rendszeresen frissülnek, gyakran vannak akciók, akciók, hihetetlen kedvezményekkel. Kis összeg elköltésével nem csak a játékmenetet könnyítheted meg, hanem támogathatod azokat a fejlesztőket is, akik munkájukat a játékba fektették.

A játékhoz elég gyakran

frissítést adnak ki. Új hősöket és tárgyakat adnak hozzá, ezen felül változtatásokat és fejlesztéseket hajtanak végre.

Az

Merge War ingyenesen letölthető Android rendszeren, közvetlenül itt, az oldalon található hivatkozásra kattintva.

Kezdj el játszani most, és hozz létre egy csapatot erős harcosokból, akikkel egyetlen gazember sem tud ellenállni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more