Könyvjelzők

Merge Witches

Alternatív nevek:
A

Merge Witches egy játék mobilplatformokhoz, amely az elemek egyesítésével foglalkozik. Itt prémium minőségű rajzfilm grafikákat láthat. A zene javítja a hangulatot, ha valami nincs rendben vele. A játék karakterei jó hangúak.

Egyszer volt egy mennyei város, ahol jó boszorkányok éltek, de egy napon, amikor semmi sem jelezte előre a bajt, gonosz szörnyek támadtak rá. Lerombolták az összes épületet, és erőteljes varázslatot vetettek a település összes lakójára. Egy ősi legenda szerint egy napon megmentőt találnak, aki még jobban újjá fogja teremteni a várost, mint amilyen volt, miután korábban elbűvölte a lakosságot.

Te lehetsz a megváltó, de sok minden vár még rád:

  • Fedezze fel a környéket, és oszlassa el az átok ködét
  • Gyűjtse össze az
  • körül szétszórt erőforrásokat
  • Eszközök létrehozása az előrelépéshez
  • Az elveszett épületek helyreállítása fúziós mágia segítségével
  • Eloszlatni a város lakóit, kommunikálni velük és elvégezni feladataikat

Nehéz lesz mindent egyszerre megcsinálni, de idővel, miután kiábrándítottad a jó boszorkányokat, tudnak majd tanácsot adni és érdekes feladatokat adni nyereményekkel.

Nem kell visszaállítani az elvarázsolt világot úgy, ahogy volt. Mindennek csak a képzeleted szab határt, tedd jobbá.

Gyűjts össze egy gyűjteményt rendkívül aranyos háziállatokból, és mivel a világ varázslatos, kommunikálhatsz velük, és még további küldetéseket is elvállalhatsz tőlük, amelyek számos jutalmat hoznak.

Érdekes cselekmény vár rád a játékban.

A játékvilág hatalmas, sok föld vár rád, hogy eloszlasd felettük az átok ködét és kiszabadítsd őket.

Körülbelül 300 szint létezik, ahol az elemek kombinálásával több mint 400 egyedi objektumot hozhat létre. A további feladatok száma lenyűgöző, több mint 600 van belőlük.

Ahogy azt sejteni lehetett, a Merge Witches játék érdekes és izgalmas lesz.

A játékban bármilyen tárgyat szabadon mozgathatsz, még a növényeket is. Adjon a világnak olyan megjelenést, amely megfelel az Ön tervezési preferenciáinak.

Látogassa meg a játékot minden nap, végezze el a napi feladatokat, és kapjon érte ajándékokat. Minden héten és hónapban még több jutalmat kapsz, ha egyetlen napot sem hagysz ki a játékból.

Csatlakoztassa Facebook-profilját, hogy meghívhassa barátait a játékba.

Vegyen részt a szezonális ünnepeknek vagy más jelentős dátumoknak szentelt különleges eseményeken. Ezeken a versenyeken egyedi nyeremények és tematikus dekorációk várnak majd rád.

A játékon belüli áruház lehetővé teszi a játékosok számára, hogy dekorcikkeket, hasznos tárgyakat és erőforrásokat vásároljanak. A vásárlást játékon belüli pénznemért és valódi pénzért is lehet. Ha úgy dönt, hogy egy kis összeget költ, akkor ezzel is kifejezi háláját a fejlesztőknek a munkájukért.

Minden új verzióval továbbra is várják az aranyos karaktereket és skineket. Ráadásul a játékvilág területe növekszik.

Az ezen az oldalon található linkre kattintva ingyenesen letöltheti a

Merge Witches alkalmazást Android rendszeren.

Telepítsd a játékot most, az aranyos boszorkányok már várják megmentőjüket, talán csak te vagy az!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more