Könyvjelzők

Egyesült Királyság

Alternatív nevek:
A

Mergest Kingdom egy kirakós játék az objektumok egyesítéséről. A játékban gyönyörű rajzfilm grafikákat és szokatlanul részletes világot láthatsz. A zene vidám és felemelő, a szinkronjáték jól sikerült.

Rögtön azután kezdesz játszani a Mergest Kingdom játékkal, hogy befejeztél egy rövid bemutatót, amely megmutatja, hogyan kell játszani, és elmagyarázod a szabályokat.

A játéknak van egy cselekménye, és szintről szintre haladva egy érdekes, mesebeli történet tagja leszel.

Rengeteg tennivaló van itt:

  • Utazás a varázslatos világban
  • Kézműves tárgyakat küldetések teljesítéséhez és eszközöket az akadályok leküzdéséhez
  • A gazemberek és szörnyek legyőzéséhez, amelyekkel találkozhat, alkosson hősöket a fúziós mágia segítségével
  • Építs magadnak házat, rendezd be a belsejét
  • Nővelj kertet és gondozd a benne lévő fákat

Nem lesz idő unatkozni a játékban, mivel a fenti lista csak egy rövid listát tartalmaz az érdekes és izgalmas dolgokról, amelyek rád várnak.

Mielőtt elkezdené, válassza ki a megjátszani kívánt karaktert.

Több lehetőség is van:

  1. Berington, a jégkirály, akinek számtalan kincse van
  2. Agyarfogú Hihetetlen Állattenyésztő
  3. Margelot, a halálos tőrök és a zárak tulajdonosa

Mindegyik karakternek megvan a maga karaktere és története, amelyet játék közben megtanulhatsz. A hétköznapi emberekhez hasonlóan a játék minden lakójának megvannak a maga egyedi képességei és gyengeségei. Ezt fontold meg.

A felsoroltakon kívül sok más, hasonlóan érdekes hős is van a játékban.

Tedd otthonodvá a meseszigetet, alakítsd kedvedre. Bármilyen módon kombinálja az elemeket, hogy mindent megkapjon, amire szüksége van.

Készítsen új típusú lényeket, amelyek közül bármelyik egyedi és utánozhatatlan lesz.

Fedezze fel a királyság új földjeit, hogy további tárgyakat találjon, és szerezzen forrásokat, és készítsen bármit, amit csak szeretne. Ezek nagyon nagy területek, ahhoz, hogy mindenhova ellátogass, sok időre lesz szükséged, amit érdekes rejtvények megoldásával és feladatok megoldásával töltesz.

Otthonod egy egész város lesz egy varázslatos kerttel. Csak te döntöd el, mi lesz. Építsen házakat ízlése szerint, és szerelje fel azok belsejét. Ültesse ki a legegzotikusabb növényeket a kertben.

Csatlakozzon a játékhoz, hogy rendszeresen látogassa meg otthonát, és heti és napi bejelentkezési nyereményekben részesüljön.

Látogassa meg a játékon belüli boltot, ahol csodálatos, naponta frissülő kínálat található. Az ott bemutatott áruk egy része játékpénzre is beszerezhető, a legértékesebb ajánlatok hagyományosan csak valódi pénzért.

Az ünnepek alatt nagylelkű kedvezmények vannak. Ezen kívül az ilyen napokon versenyeken is részt vehet, és egyedi nyereményeket kaphat, amelyek csak ebben az időszakban érhetők el.

A frissítések folyamatosan hoznak valami újat a játékba. További területek a térképen, új hősök és még több egyesíthető elem.

A

Mergest Kingdom ingyenesen letölthető Android rendszeren az ezen a webhelyen található hivatkozásra kattintva.

Telepítse a játékot most, hogy bekerüljön a sárkányok, boszorkányok és lovagok mesés világába!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more