Könyvjelzők

Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain

Alternatív nevek: MGS 5 The Phantom Pain

fém fogaskerék szilárd 5 A fantom fájdalom: a kígyó visszatér.

Amikor 2012-ben a Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain játékot először jelentették be, Dick Moby Studio képviselte, amely még nem ismert. A rajongók azonban gyorsan összekapcsolódtak az előző Metal Gear sorozathoz, és Joakim Mogren (Joakim - a Kojima anagramból) - a stúdió igazgatója - megerősítette, hogy az új rész a korábbi történetek természetes folytatása.

1. 2015-ben a Kojima Productions webhelyén indított egy időzítőt, és március 4-én egy információs videó jelent meg, amely szerint a Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain letölthető 1. 09 2015 népszerű platformokra:

  • PC (Windows)
  • PS3
  • One Xbox
  • PS4
  • Xbox 360

A játék egy elfelejtett műfajban játszódik le, ahol a cselekmények a karaktert a térben észlelhetetlen mozdulataiból állnak. Feladatát nem kell kimutatni, és elrejti, az árnyékok a fedéllel lefednek, ugyanakkor a lehető legcsendesebben elpusztítják az ellenséget, és nem próbálnak felfedezni, hogy ne maradjanak el a küldetés.

Azóta a játékokban gyakran inkább arrogánsan, nyíltabban és dacosabban cselekszenek, kényszerítve a hősöket, hogy ellentétben álljanak a realizmus szabályaival és hihetetlen mutatványokat hajtanak végre egy lövöldözés során, a lopakodó akciót ritkán alkalmazták. Kevés termék tulajdonítható ennek a műfajnak, és a Metal Gear az egyik azon kevés, amely továbbra is sikeresen fejleszti azt.

A Metal Gear világának jellemzői.

As sokan sikerült letölteni a Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain-t, megtudták, hogy a fellépés az időszakban zajlott le, amikor a polgárháború a határon Zaire-nal tombolt Angola-ban, és Afganisztánban a szovjet csapatok ellenségeskedésekben vettek részt.

A Metal Gear tizedik epizódja volt az első a nyílt világgal, amelyben a hős szabadon mozoghat, miközben tetszik a játékosnak. Igaz, van némi korlát, amikor egy karakter elfoglalt egy küldetést.

kígyóvezető, hirtelen kilencéves kómából ébredt fel egy ciprusi brit katonai bázisban. Ettől a ponttól kezdve, a Metal Gear Solid 5 A PC-n lévő Phantom Pain az új tesztekre küldi el, nagylelkűen átadja a sors és az öntő csípő golyókat, mintha olyan sok adományozott évre lenne szüksége, amely a zavartalan alvásnak adományozott.

Úgy tűnt, hogy

XOF kereskedő tudott róla, és két hetet várt, hogy Snake időt szerezzen a helyreállításra, majd megtámadta a kórházat, és nemcsak a személyzetet, hanem a betegeket is megölte. A kígyó is meg akarta varrni a céget, de a túlélő beteg, Ismael beavatkozott. Együtt, kipróbálva elmenekülni a kórházból, az Égő Ember támadja meg, amelyet a Harmadik Gyermek pszichés rendez. Megszabadítanak egy mentőt, de balesetbe kerülnek, és felébredve Snake látja, hogy Ismael eltűnt, de a követők visszatértek. Aztán találkozunk az Ocelot-szal, hogy segítsen Snake-nek menekülni, de ez csak a kezdet, és még mindig sok előrelépés van.

A játék rendkívül reális és szép, jól kiegyensúlyozott vezérlőrendszerrel rendelkezik, és úgy döntött, hogy megvásárolja a Metal Gear Solid 5-et. A Phantom Pain biztosan nem fogja megbánni a felvásárlást, különösen azért, mert az orosz változatot tartalmazza.

rendszerkövetelmény.

A

Site MGS5 a fantomfájdalom minimális és ajánlott rendszerkövetelményekkel szolgáltatott információt, ami kényelmesvé teszi a játék folyamatát. Minimálisan ahhoz, hogy elindítsa a játékot, de minél magasabb a teljesítmény, annál jobb.

  • ОС: csak 64 bites / Windows 7/8/10
  • processzor: Intel Core i5-4460 (3. \ T 40 GHz). De jobb: Core i7-4790 (3. 60GHz)
  • OP: 4 GB RAM (jobb 4 GB RAM és nagyobb)
  • Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 650 (2 GB). Jobb: NVIDIA GeForce GTX 760 * DirectX 11
  • Tér: 28 GB.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more