Könyvjelzők

Metin2

Alternatív nevek: Metin2

A Metin2 játék azoknak ajánljuk, akik szeretnének elmélyülni a világ keleti fantázia. Itt merüljön el egy hihetetlen kaland, légy mestere a harcművészetek és mentse meg a világot a sötét erők.

Játszani Metin2 először meg kell átadni Metin2 regisztráció. Ehhez:

1. Írja be az új képernyő nevét (login).

2.. E-mail

3. Ellenőrizze, hogy elfogadja az általános szerződési feltételek a játék.

4.. Néhány perc múlva, van, hogy e-mailben küldünk egy levelet a közigazgatásban. Követve az utasításokat, hogy a levél, akkor aktiválhatja a játékban, mint egy ajándék.

Amikor Regisztráció befejezte a játékot Metin2 Metin2 online játék megköveteli, hogy közvetlen telepítés a számítógépen. Ehhez:

1) Töltse le a játék kliens (megtalálja azt a "Downloads" a játék honlapján)

2) Futtassa a letöltött fájl és az online játék Metin2 elkezdi telepíteni a számítógépre.

3.) Ne felejtsd el, hogy adjon meg egy helyet a számítógépen, amely otthont ad az online játék Metin2.

Telepítése után a játék az asztalon ikon Metin2 .. Szintén a Start menüben parancsikont hoz létre, hogy adja meg a játékot. Kattintva bármelyik ikonok elviszi a világ Metin2 online. Rendszeresen is automatikusan frissíti a játékot, ami nem fog meg sok időt. Metin2 online játék, a telepítés és regisztráció Metin2 tesztelt teljesen ingyenes.

Miután ezt, akkor ki kell töltenie a részleteket a számla a játékban, és válassza ki a szerver a játék. A létrehozott karakter csak játszani ezen a szerveren. A játék egy másik szerverre, hozzon létre egy új karaktert.

Amikor egy karaktert kell választania a jövőbeni játék specializáció. Játssz online játék Metin2 Szeretettel várunk az ilyen osztályok hősök Harcos Ninja Sámán Sura.

Warrior. A nehéz páncél és nehéz művészien tartja machetes, Warriors mesterei közelharci. Is, akkor nem kell aggódni a testi erő és bátorság. Fejlesztése ez a karakterosztály lehet tanulni birtokában kétkezes tengely és alabárdok, vagy támaszkodnak kombinációja a klasszikus csata - kard és pajzs.

Ninja. Ez egy profi bérgyilkos. Ők nem egyenlő a képesség, hogy csapda. A csatában, használja tőr és íj. Ezen az alapon támaszkodnak sebesség és mozgékonyság.

Shaman. Használt harci és varázslatok. A legjobb megközelítés támogatja többi katona. Shaman támaszkodik gyógyító varázslatok és kifejti, hogy javítják a támadás és a védelem.

Sura. A harcosok, akik becsapták sötét. Ennek köszönhetően a sikeres harcok közelharci, tudják támadni az ellenség a távolból varázslat. Ők is megerősítik a segédprogram varázslatokat magukat.

Játssz Metin2 Online játék, akkor válassza ki az egyik a három helyszínen (birodalom).

Shinzo Birodalom. Ez a déli birodalom, szakosodott kereskedelemben. Területének kiválasztásával a bevezetés, a fő feladata elolvad védelme és fejlesztése a kereskedelmi útvonalak.

Jinno Birodalom. Található, a keleti a kontinensen. Ez a birodalom alakult a katonai osztály a régi birodalom. Ezért ez nagyon agresszív mások felé.

Hundzho Birodalom. Található, a nyugati részén a kontinens. Ez a birodalom uralja a vallási vezetők. Mivel ez tekinthető mágikus fővárosa a kontinensen.

Játék Metin2 szó feltűnő annak ábrázolása, a stílus és a hangulat a keleti fantázia harcművészetek. Ön fáradt a klasszikus harci kard és íj? Fejleszteni kell a karaktert, és használja fegyverként a látszólag jóindulatú harangok és a szurkolók. Szóval gyerünk! Élesíteni a készségek a dicsőség a birodalom!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more