Könyvjelzők

Metro: Exodus

Alternatív nevek: Metro Exodus

Metro Game: A világegyetem Exodus része 2033-as metró.

ukrán fejlesztő 4A Games, egy szenzációs sorozat a "Metro 2033" játék, melyet a D regények ihletettek. Glukhovsky továbbra is örül az új kiadások rajongóinak. 2018-ra a vezető személyből az epikus lövöldözős felszabadítását tervezik, amelyben a horror és a lopakodás minden eleme lesz. Metro: Exodus tele van sötét tájakkal és nyílt terekkel. Lejátszhatja a platformokon:

  • Windows
  • PlayStation 4
  • PlayStation 3
  • Xbox One

Ruszia nukleáris háború után.

A nukleáris katasztrófa 2013-ban történt, és katasztrofális következményekkel járt, bár nagyon várt. Most az a 2036-as év, és az Orosz Föderáció egész területe egy vaddisznó, amelyet szörnyű mutánsok laknak.

A főszereplő még mindig Artem, de most egy felesége, Anna, akivel már ismerős az irodalmi és az előző játéksorozatokból is. Ráadásul még mindig vannak túlélők, és együttesen módosítják az Aurora gőzmozdonyát, hogy a kelet felé keljenek. Véleményük szerint még mindig lehetséges az élet kezdete a semmiből, de sok akadály és veszély áll elő.

Amikor az E3-at bemutatták a kiállításon, kijelentve, hogy a Metro: Exodus hamarosan lehet, sokak számára igazi meglepetés lett, és meg kell mondanom, hogy elég kellemes. A videó magával ragadta a közönséges játékosok, kritikusok és újságírók figyelmét. Ő volt a legizgalmasabb és a legjobbak közül az összes bemutatott, és sokan azt mondták, hogy számukra ez a játék volt a leginkább várt. D. végrehajtó termelőjének támogatásával Bloch elismerte, hogy a stúdió számára ez a projekt a leginkább ambiciózus, amit meg kellett tennie.

A projekt játék STALKER fejlesztői inspirálta a poszt-apokaliptikus világukkal. Az ötlet alapját képezve lineáris szinteket és hatalmas nyitott területeket hoztak létre. Továbbá, a már ismert ismeretszerkezettel együtt jelentős változások lesznek észrevehetőek, ami egyúttal egy friss érzelmi patakot hoz a játékba.

A szavaiból és közleményéből ismertekből kiderül, hogy a termék nagyon hűvösnek bizonyult, és a Metro: Exodus letöltés megéri. Korábban a hősök az elpusztult moszkvai metrón keresztül sétáltak, de most úgy döntöttek, hogy kiszállnak, ezért állandóan változik a táj. Jelentősen diverzifikálja a tájot és azt a tényt, hogy az események egy évre terjednek ki, ami az időjárás, az évszakok, a napszak és az állatok változását jelenti. Próbálok túlélni, a hősöknek mindig a riasztásban kell lenniük, hogy a világot a látványban tartsuk. Ugyanakkor gondosan tanulmányozza a tárgyakat körül, hogy ne hagyjon ki semmit hasznos. Még egy pár patron a gép számára életeket menthet, és nem szabad figyelmen kívül hagyni.

A Metro-tól kezdődően: Exodus játszani, készen áll, hogy az események gyorsan mozogjanak, és a játékosoknak jó reakcióra van szükségük, képesek gyorsan dönteni. A fő ellenségek olyan állatok, amelyek elvesztették korábbi varázsaikat. Most ez egy szörnyű teremtmény, vérszomjas. Lesz más ellenségei is, akiket a lopás és az élet könnyedén vesz igénybe, ha a körülmények ezt megkövetelik.

A metró idején: az Exodus játékosoknak sok küldetést kell kitölteniük, rejtvényeket kell megoldaniuk, harcolniuk az ellenséggel. Az elemek kiválasztása bizonyos helyzetekben használható, de ez természetes gyakorlat. Eljött az ideje, hogy folytassuk a szörnyű katasztrófa által elpusztított földek felderítését, és megpróbáljuk megtalálni azt a helyet, ahol az élet újjáéled. Vajon a hősök megtalálják? igen, igen, mert akkor hősök. Ez csak milyen áron sikerül, és mikor történik ...

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more