Könyvjelzők

Metro 2033

Alternatív nevek: Metro 2033

Metro 2033 - egy számítógépes játék az ukrán stúdió 4A Games létrehozott ez a játék a műfaj a first-person shooter 2010-ben a névadó regénye D. Glukhovski "Metro 2033". A fejlesztők elég kreatív megközelítést, hogy a folyamat a helyszín feldolgozására. Úgy döntöttek, hogy bővítse a epizódok száma, és adjunk hozzá alternatív elszigetelten.

Ha úgy dönt, hogy töltse le a játékot Metro 2033, aztán elkezdett játszani, akkor megtudjuk, hogy a tevékenység zajlik, miután a harmadik világot a nukleáris háború, amely után az összes túlélő leszállt a metróállomástól, amely függetlenné vált városállamok, amelynek feladata a háborús A kommunisták és a fasiszták kereskedők. Lesz megismerni a főszereplő Andrew egyszerű lakos a metróállomástól "ENEA", és véletlenül beleesett a furcsa körülmények között. Stalker Hunter utasítja őt egy nagyon fontos küldetés ... Nem fogjuk elmondani a történetet, hogy Metro 2033 játék bontakozott ki az Ön számára kiszámíthatatlan.

Metro 2033 játék, amelyben a sok karaktert. Emellett Artem

• Alexander "száraz" Sukhov - Artem mostohaapja.

• Hunter - tagja a Rend "Sparta".

• Jack - az egyik Artem.

És Bourbon, Han, Andrew "Master", Sasha, Ullman, Paul Maxim Komarov, Miller, Daniel, Vladimir, Borisz és Stepan.

Ha még nem döntött arról, hogy letölt Metro 2033, javasoljuk, hogy kérje a Internet Video Metro 2033, látva, hogy győződjön meg arról, hogy a játék szép grafikával és PhysX-hatásokat. Sok videót láthatjuk, milyen csodálatos a világítás a játék váltja apró tárgyakat, légkörét a élt-világ.

Amikor elkezd játszani Metro 2033, majd halad neki, hogy elkerülhetetlenül szembesülnek különböző ellenségek. Ez a mutáns vámpírok, mindig támadó csoportokat, ez a buzi, aki szintén csoportos támadás. Csak az utóbbi kisebb lesz, és nagyon gyors. Jönnek a felszínre, meg tud felelni a repülő démonok, és mégis van egy nagyon veszélyes mutáns - Guardians. Van egy másik típusú mutánsok - Könyvtáros, nagyon nagy és teremt jelentős kárt. Ott Nosach, hogy támadják meg, eltekintve a szokásos fizikai támadások, sőt speciális akusztikai hullám. És akkor még nem szerepel a mutánsok csak 15 faj.

A szörnyek nagy bajok várnak mindenféle gengszterek és a tagok különböző csoportok, amelyekben Metro 2033 Négy gengszter, kommunisták, fasiszták, és az őrök. Szintén említette ellenségek találkozhat alagutakban rendellenes megnyilvánulásai.

Mi maradt a leírását ellenséget, és egyértelmű, hogy meg kell harcolni. A játék elérhető a megsemmisítés, a berendezéseket és fegyvereket. Attól függően, hogy milyen stílust választja, a és függ a kiválasztott jelmezek. Ők vannak osztva szabványos rohamosztagos jelmezek (súlyos páncél, de önmagában is nagyon zajos, ezért feltűnő) és az stelsovye jelmezek (alacsony zajszint, de gyenge páncél).

In-Game Metro 2033 fegyverek jelen elegendő mennyiségben. A hagyományos fegyverek, van 14 faj: egy kést, egy pisztolyt, faszfej (kis erőgép kézműves), Kalash, NE (csendes erős gép rendelkezik a lézer elől), páros shotgun, légpuska Tihar, hat-shot sörétes Uboynik, iglomet Helsing (hajtások nyilak) avtodrobovik, elektromos pisztoly vasúti és dinamit. Annak érdekében, hogy a hősök még két fajta fegyvert festőállvány, kilenc féle berendezések és kétféle páncélt.

Azt akarom mondani, hogy a játék Metro 2033 - egy tökéletes képviselője a műfaj, és azt javasoljuk, hogy személyesen ellenőrizze ezt. Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more