Könyvjelzők

Metro: Last Light

Alternatív nevek: Metro: Last Light

Metro: Last Light játékot készített a műfaj shooter 1. személy. Ez a folytatást a játék Metro 2033. Fejlesztők Metro: Last Light hajlandó vele alapultak az események a második könyv D. Glukhovski. Úgy döntöttek, hogy a játék, hogy a közvetlen folytatása az első rész.

Ha úgy dönt, hogy töltse le Metro: Last Light, megtudhatja, hogy a főhős a második rész is, Artem. Ebben az időben az ő fő feladata -, hogy megakadályozzák a polgárháború között lakói különböző metróállomástól. A fejlődő folytatást állapítottak 3. alapelvek:

1. Mentése légköri horror Metro 2033.

2.. Változatossá típusú fegyverek.

3. Javítani kell a technológia Metro 2033.

Minden feladat elkészült, és most a Metro: Last Light db Artem kell rendezni a káoszt, amely alapján a tevékenységek és események zajlanak Metro2033. Nem ment mutánsok is harcol a nácik és a piros egymással. És meg kell harcolni.

A boevki a Metro: Last Light kínálunk sematikusan két csoportba sorolhatjuk: a lövöldözés, és harcol az emberek és vadászni mindenféle szörnyek. A lövöldözés kezdődött a legjobban, hogy a k megjelent fejlesztők ígérete egy igazi fizikai tárgyak, valamint jobb AI. Úgy nézel ki, és Tom már csak három "törzs", mindegyik lehet szivattyúzni, vagy miután megnövekedett tűzerő, vagy abgreydiv a meredekebb látvány.

Növelése tartományban harcol ellenfelek fegyverekkel Metro: Last Light is bemutatásra sokkal szélesebb. Fegyverek néha gyökeresen felülvizsgálatát. Most van egy lehetőség, hogy egy exkluzív fegyver: RPK géppuska 45. fordulóban, módosítás kalashok AKSU puska mesterlövész VSSK "kipufogó", hat csövű automata shotgun Velopal.

Mint látható, továbbra is a legjobb géppisztolyok, puskák és revolverek, de hozzátette, mesterlövész puska és miniguns. És ez nem történik hiába. Most, ha lesz a Metro: Last Light játszani, majd találkozni egy nagyon ijesztő mutáns főnökök

OMedveditsa - viseli mutáns.

OGigantskaya garnéla.

Orino-méhében vámpírok.

Meg kell jegyezni, hogy a Metro: Last Light általában jó. Ez nagyon szakszerűen világít, barlangok és alagutak, tökéletes állapotban készült karaktereket. Jönnek a felszínre, mind a csapadék, köd, sár nagyon természetes. Tökéletesen kész hangon üvöltő mutánsok sikolyok és egyéb hangok nagyon festői és hihető.

De ha még mindig bizonytalan, hogy játszani a Metro: Last Light, meg kell kérnie az interneten, Metro: Last Light videó megtekinthet minden, amit már mondtam első kézből. megtekinthet minden, amit már mondtam első kézből. Nem lesz semmi a játék hivatalos honlapján http://store. SteamPowered. com/agecheck/app/43160 /, regisztrálj itt, és bejutni a szellem a játék. Majd telepítse a Metro: Last Light a számítógépen ahhoz, hogy megértse, milyen érzelmeket okoz neked ez a játék. Próbálja ki! Hajrá!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more