Könyvjelzők

Mesolithic

Alternatív nevek: mezolit, mezzo

Mesolithic Online - shareware multiplayer szerepjáték játék, elmerülhet a primitív világban. Akkor nézd meg a világot a szemét az ember, ott mintegy 15 000 évvel ezelőtt.

A játékot online Mesolithic nagyon érdekes, mert az alkotók megpróbálták újra az állatvilágban, hogy létezett több ezer évvel ie. Ha azt szeretné, hogy a cipő a primitív ember, itt az ideje, hogy regisztrálja a számla, de előtte lássuk, mi a rendszer követelményeinek által előterjesztett fejlesztők.

Online játék egy böngésző Mesolithic, azaz ahhoz, hogy játszani, akkor nem kell letölteni és telepíteni a számítógépre, további szoftver. Csak akkor kell egy internet-kapcsolat és az Adobe Flash Player 9-es vagy. 0-ra. legjobb böngésző a játék a Google Chrome.

Regisztráció a Mesolithic a játék nagyon egyszerű, és lehet, hogy nem szükséges, ha van számla a szociális hálózatok, mint a Facebook, Mail. Roux vagy osztálytársak. Ha nem, vagy szeretné, hogy hozzon létre egy fiókot, amely nem kapcsolódik a szociális hálózatok, a regisztrációs Mesolithic élvezni. Előtted egy darab pergament, fel kell hívni a két karakter - meg kell választani a neme a kis ember, és adjon egy nevet. Ezután Mesolithic online regisztráció kérni, hogy adja meg a jelszót és az e-mail címére. Azt is meg kell, hogy elfogadja a feltételeket a felhasználó szerződést és kattintson játszani.

Mesolithic online játék kezdődik, az a tény, hogy meg kell, hogy adja át az első teszt, mert a nép, a törzs gyermekek tufa, 15 éves, és ha ez a vizsga sikeres letétele, felnőtté válik. Szóval az "Ajánlás a vadászok" - az első a sok játék küldetések (speciális feladatok). A sikeres befejezése küldetéseket kap tapasztalat, a különböző trófeák és jutalmak.

Karakter ha játszani Mesolithic, lesz ilyen érdekes számok, mint a

- Fed

A kimerültség a teljes. A teljes jóllakottság adalékanyag karakter kap a tapasztalat egyre több fogat, és kevésbé valószínű, hogy megsérült. Jóllakottság csökken, ha off-line. Karakter lehet az élelmiszer-takarmány vásárolt varázsló.

- Turizmus

Ez a paraméter növekszik, ha nem játszik. Pihent karaktert ad lendületet, hogy tapasztalatot szerezzenek.

A játék az interneten Mesolithic egy karaktert kell rendelkezniük az egyik kitermelő foglalkozások

  • Nyúzás
  • Gathering

És az egyik termelő

  • Kézművesség
  • Processing
  • Sorcery

Bonyolultságától függően a munka, növekedni fog, és a munkavégzési képességek, ami mind játékpénzt - fogak.

Hogy megvédjék a vagyon és a szeretteik lesz elérhető három fegyver:

  • Easy: ax, klub, védelem - a pajzs
  • Heavy: Kapható 6 karakter szintje, lándzsa és husáng
  • Dobott: bolas és a Rockets - bolas

Ezen felül, akkor a különböző harci képességek, amely megvásárolható akár egy edző, vagy a csatatéren, és fokozatosan fejleszteni őket. A 6. szint áll rendelkezésre speciális tehetségek, melyek segítségével sajátítsák el a speciális harci technikákat.

A csata során egy másik játékos, akkor a különböző trükköket, hogy nyerni

  • War Horn segít támadni az ellenséget a területen, ahol harcok tilos
  • Jelölés szellemek és nagy szellemek őrizetbe véd meg az ellenséget

Amikor játszani a Mesolithic, akkor lesz elégedett a fejlett kereskedelmi kapcsolatokat. Lehet részt venni az árverésen, továbbá a fogak, vásárolni egy másik devizanem - kristályok.

Is lehet vásárolni különböző ruhát, amely különleges tulajdonságokkal.

A játék lehetőséget ad arra, hogy csatlakozzon egy csoporthoz, például, vagy a mamut vadászat több móka elhaladó feladatokat. A játékosok csoportokat tud kommunikálni egymással egy speciális chat.

Ha szeretné, hogy belevetette magát az ősi világot, hogy úgy érzi, a cipő a primitív ember vadászat a mamut vosmitonnogo, akkor jön a cím, és természetesen, élvezze a játékot.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more