Könyvjelzők

Microsoft Flight Simulator

Alternatív nevek: Microsoft Flight Simulator

Játék Microsoft Flight Simulator - a polgári repülés szimulátor. Egy egész sor kérdést, hogy kezdődött a története, már a létezését 1970-második évben. De a gyártók számára, hogy ezeket a játékokat híres vállalat a Microsoft. Sea játék nyújt szórakozást, és elhagyja a legjobb benyomást.

De ez nem böngésző alapú játék, így ha kifejezte azon óhaját, hogy játszani, akkor le kell tölteni a Microsoft Flight Simulator. Lehet, hogy kezdeni, hogy a Microsoft Flight Simulator videók és screenshotok, vagy legalábbis olvassa el az információ rendelkezésre áll.

Játék Microsoft Fly Simulator egy nagyon is valós alapon. Lenyűgöző fizika a repülés, és így bonyolítja a kezelését a közlekedés csak itt - repülőgép. A játékban mindenféle repülőgépek közül lehet választani. Csak itt:

• Valós repülőterek,

• elosztó támogatása;

• Robotpilóta;

• Időjárási viszonyok;

• Tanfolyam,

• létrehozása modellek és repülőtereken.

Valódi Repülőterek - van egy egyedülálló lehetőség, hogy játszani szinte az összes főbb repülőterek valós adatokkal, tájak.

Elosztó támogatás - az összes játék Ön támogatja, mint a valós világban, diszpécser szolgálat, édes hang a másik oldalon a vezetéket.

Autopilot - ha szükséges, akkor mozog, mint az életben, az automatikus üzemmódot.

Időjárás - lesz előzni mindenféle időjárási körülmények között. És még jobb. Mi van, ha van internetkapcsolat, akkor jöhet a valós időben az időjárási körülmények.

Tanfolyam - mint bármely más számítógépes játék, akkor adja át az alapképzést, mielőtt önálló repülés a szabad ég alatt.

Létrehozása modellek és repülőterek - egy egyedülálló lehetőség. Ehhez meg kell adni az összes szükséges.

A Microsoft Flight Simulator játék maga szórakoztató. Csak itt, köszönhetően a kiváló grafika, akkor vegye le a valóban létező repülőtereken. És általában, hogy bármely pontján a bolygónkon. Mert lehet repülni, mint az alacsony és nagyra értékelik. Az első verzió, akkor repülni közvetlenül mellette Elfivoy torony vagy területe felett a sűrű dzsungelben. A második esetben, természetesen, a valóságban az ország egész területén alakulnak mozaikok, talán egy kicsit nem elég követni. De ha figyelembe vesszük az összes nagy pluses a játék, hogy ez csak egy kis hátránya.

Ennek eredményeként, a pilóták csatlakozzon a csapathoz, és hozzon létre egy virtuális légitársaság. És elkötelezett abban, hogy őket. Egy jó ürügy arra, hogy hívja a barátom, és újakat.

Hogyan? Már érzett késztetést érezni a hatalom a mennyei hely?

És ez akkor csak az oldalon, és a Microsoft Fly Simulator játék letöltés. Törekedjen arra, hogy tudja, a mennyei világ és a földi világot, hogy nézd meg madártávlatból.

Mivel minden munkavállaló át ezt a játékot fektetett nemcsak a legjobb erőiket, hanem a lélek. És minden a rajongók kedvence.

Ugrás az oldalon. Itt várják a megjelenést. Jó játékot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more