Könyvjelzők

Mikrovolt

Alternatív nevek: Mikrovolt

Mikrovolt Online - ingyenes multiplayer dinamikus játék, ami egy 3 D shooter harmadik féllel. Segítségével a különböző módok, élvezheti a látványos csatákat előforduló helyeken reális színes játék. Meg kell többször vegyenek részt, hanem számos érdekes állásokat, vigyázni a fegyverek, szivattyú a karakter, próbálja meg többet keresnek, mint az in-game pénznemben, hogy képes legyen vizuálisan beállítani a hős a maga módján. Sok különböző dolgokat, tágas térképeket, sokféle módok és hűvös karakterek - mindez meg fogja találni a mikrovolt Online projekt, amely azért jött létre NQ Games 2010-ben , és megjelent az interneten, köszönhetően a srácok RockHippo Productions . Csatlakozz a játékos közösség, és élvezze a felejthetetlen kaland!

Mielőtt letölteni mikrovolt, létre kell hoznia egy fiókot. Számla van bejegyezve a következő:

- Kitöltötte a szükséges mezőket (felhasználónév, jelszó, Jelszó megerősítése, Nick, E - mail , megerősítés e-mail cím)

- Válasszon egy biztonsági kérdést, amely illeszkedik a következő sort választ,

- Írja kódot a kép,

- Tegyél egy pipa, megerősítve a vágy, hogy kapnak hírlevelet.

Ne feledje, hogy a szolgáltatás feltételeit és adatvédelmi politika által elfogadott, hogy az a tény, a regisztráció, így még megerősítik semmit. Hozzon létre egy ingyenes fiókot, és élvezheti a játékmenet, ha szükséges konfigurációt saját számítógépén. Bár igaz, hogy a javasolt rendszer követelményeinek teljesen alacsony

- Operációs rendszer WindowsXPSP2/Vista/Windows 7.,

- Processzor Pentium 4 2. 0 GHz / Dual Core 2. 4GHz,

- Grafika GeForce 5600 / Radeon 9600

- 512 MB RAM,

-2 GB szabad hely a merevlemezen.

Miután minden alaki kiegyenlítésre kerül, és a kliens telepítve van a számítógépen, akkor elkezd játszani mikrovolt. Először is, hogy válasszon egy karaktert. A rendelkezésre álló osztályok:

- Knox kemény külső, de kedves lélek. Viccek számára az első helyen. És tudja, és tudja, hogyan kell használni a törvényei az utcán.

- Naomi - női kép megjelenése a baba. Barátságos, aranyos, mosolygós, képes táncolni szépen ezt a bájos ember tudja, hogyan kell bevezetni ellenséget zavart.

- C . H . I . P . - Humanoid cserélhető testrészeket. Ez a gépesített babát gyűjtött részek találtak egy hulladéklerakó. Különböző türelmetlenség és a vágy az örök csatában.

- Pandora - zsanér, csábító baba segítségével ördögi trükköket. Rival Naomi és gyűlölő ember egész életében ezzel a szélsőséges düh.

Nos, akik a leginkább szimpatikus?

Mint már említettük, a játék büszkélkedhet Mikrovolts széles választéka mód. Te, persze, vajon mi is pontosan mód elérhető a felhasználók számára, akik szeretik a virtuális szórakozást. Attól függően, hogy a mód, a játékosok vannak osztva a vörös és a kék csapat. De kinek az oldalán nem lenne, meg kell nagy erőfeszítéseket tesz. Mindig érdekel a haszon, és mentse MicroPoints, melyek adnak az ellenség megölése. Kibővítik annak lehetőségeit Suck jellegét, és dolgozzanak ki egyre szédítő bravúrokat! Legyen mindenki visszafogott szint lesz öröm, és a napi hangulat - csak a szivárvány! A mikrovolt játékot, és létrehozta az Ön számára, hogy felejtse el az unalmat örökre!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more