Könyvjelzők

Might and Magic: Heroes. Királyság

Alternatív nevek: Might and Magic Heroes of Might and Magic

Might and Magic: Heroes. Királyság - a megtestesült világhírű online stratégia

Örökség lépés kultikus stratégia hálózaton kiterjedésű lett ingyenes online játék Might and Magic: Heroes. Királyság. Azonban most is - valós idejű stratégiai játék. Eredetileg Might and Magic: Heroes Kingdoms online 2011 végén a játék teljesen honosított orosz.

Vegyél részt a játékban Might and Magic: Heroes. Királyság nem minden nehézség. Ehhez el kell menni a hivatalos honlapján a játék, ahol meg kell nyomni a piros gombot, hogy azt mondja: "PLAY". Akkor fel kell ajánlani a választás, hogy kötelezzék a felek (van 4). Might and Magic: Heroes. Kingdom regisztráció után megköveteli, hogy adja meg a nevét és emblémáját, melyik lesz az eredeti kártyát a többi katona. Ne felejtsük el, hogy a kiválasztott jelek lesznek az összes üzenetet küldesz. Következő lépés: meg kell gondolni egy nevet a város nevét és megjelenését a hős, amikor az egyediség - ez a "plusz" a jövő szerencsejáték-tevékenység. Ezután nyomja meg a "Create a királyság", és fázis Register Might and Magic: Heroes. Kingdom - sikeresen befejeződött!

Szóval, Might and Magic: Heroes. Királyság online játék, ahol a fő eszköze felett királyság hősök. Ön is bérelhet őket a kocsmában. Minden karakter lesz a természetesen attól függ, hogy a frakció a város. A maximális számát a játékos ágakban - 3, mindegyik lehet három-öt képességeit. Játszd a játékot Might and Magic: Heroes. Kingdom on-line módon - sok utazás és a harc. Ezeken az üléseken lesz ráakad a különböző tárgyak, de csak nyolc közülük lehet minden karakter.

Army a Might and Magic: Heroes Kingdoms Online - alapján a katonai erő, amely csoportok - csoportok lények az azonos típusú, együtt harcol. Ahhoz, hogy egy csatát befolyásolja mind a jellemzői a hős és védelmet a régió és a város, varázslatok és tárgyak. Milyen csodálatos játék Might and Magic: Heroes. Királyság az interneten, ez a tény, hogy függetlenül attól, hogy az eredmény a csata, a veszteség a csapatok csak 30%. Azaz, ha a harc megsemmisült az egész hadsereget, végül "visszatér" a 70%-a az eredeti katonák számát.

Ahhoz, hogy sikeresen játszani a játékot online Might and Magic: Heroes. Kingdom kell, hogy fordítson nagy figyelmet az a város fejlődése. Végül is fog forrásokat bérelt hadsereg és a hősök. A város központjában található a régió, amely a 24-terek, az emberi szörnyek. Győzelmet felettük hozzáférést biztosít a tárgyak, 4 bányák, vagy csak szabad hely áll. Struktúrák nyújtanak egy bónusz védelmi és segít fejleszteni a gazdaságot.

Amikor elkezd játszani Might and Magic: Heroes. Királyság, fontos, hogy tudja, hogy garantált a tizenöt védelmet támadások fejlesztésére a játék, és az erődítmény a város. Szintén nem árt tudni, hogy hozhat létre egy szövetség, akár 20 résztvevővel. A föld is szerepel a szövetség, amely biztosítja a fokozott védelmet a webhelyen. Cseréje a források között, a szövetség tagjai általában hordoz egy kölcsönösen előnyös, mivel minden város összesen 4 saját bányák, bár Might and Magic: Heroes. Királyságban 7 online forrásokat (csakúgy, mint az eredeti forrás.)

A Might and Magic: Heroes. Kingdom felhasználók fog játszani a világban Ashan széttépett háború között, a négy nemzet:

• Knights

• Demons

• Nekromanták

• The Sorcerer

A fő cél minden játékos - a rend helyreállítása érdekében, és hogy a világ reményt a jólét és a békés jövőt. Ezért ... megy ez, és élvezze minden előnyét a játék, és nyerjen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more