Könyvjelzők

Might & Magic Duel of Champions

Alternatív nevek: Might & Magic Duel of Champions

Might & Magic Duel of Champions Online játék - ingyenes böngészős játék kártya használata szükséges stratégiát. Ön szállítják az izgalmas fantasy világban, ahol a harcot a játékosok, mint te magad, vagy küzdenek a mesterséges intelligencia. Miután egy sor kártya, amely az ilyen típusú, mint egység, események, karakterek, varázslatok és a szerencse, meg tudod csinálni nagy dolgokat. Győzd segít a helyes taktika, harcoló erők hű elrendezés, ügyes használata varázslatok és a képesség, hogy hozzon létre eseményeket, hogy lesz a kezét. Valószínűleg történet Might & Magic Duel of Champions Online is ismerősnek tűnik. Mivel a projekt cég Ubisoft Quebec létre a legjobb hagyományait az internet szórakoztató. Azonban nem gondolom, hogy a játék Might & Magic Duel of Champions plágium felesleges téma. Igen sok funkciója van, amely kérjük, még a legigényesebb felhasználók számára.

Az első dolog, amit meg kell behatolni rendkívüli világban - ez a Might & Magic Duel of Champions regisztráció. Miután létrehozta fiókját képes lesz letölteni a kliens. Érdemes megemlíteni, hogy akkor küldünk egy e-mailt az aktiváló kulcsot a szolgáltatás Uplay. A kapcsolat, akkor felfedezni való hozzáférést a virtuális valóság. Vegyél részt a játékban Might & Magic Duel of Champions - a folyamat meglehetősen egyszerű. Óvatosan kitöltésével a szükséges mezőket (felhasználó név, e-mail cím, jelszó, születési dátum), és ellenőrzése, amely igazolja a szabályok, akkor biztos lehet benne, hogy az adminisztráció haladéktalanul megküldi a fenti levelet. Ami a rendszer követelményeinek, de ez a kérdés nem zavar. DuelofChampions játék ebben a tekintetben nem szeszélyes, és élvezze a játék nagyon is lehetséges, az átlagos PC-beállításokat.

Szóval, hol kezdjem az első alkalom, hogy az új világ? Mivel akkor játszani oldalán az egyik a meglévő frakciók, az elején, hogy a választás. Might & Magic Duel of Champions lehet játszani, mint része a rendeletnek a rend, vagy Inferno Necropolis. Attól függ, frakció kezdő sor kártyákat, hogy rendelkezik. De ez nem jelenti azt, hogy nem lehet bővíteni a meglévő tartományban a kártyákat. Idővel, akkor pénzt keresni (arany vagy tömítés), amelyet meg lehet tölteni a saját belátása szerint. Például, az akvizíció a teljes fedélzet vagy az egyes a kártyákat. Ha szükséges vlazhivat real azt jelenti, senki elviszi jobbra is. Tehát, ha nem szeretnék időt tölteni a felhalmozódása a játék valuta, vesz új harci egységeket valódi pénzben.

Hogyan történhet harcol? Az akció zajlik a pályán, osztva 16 pozíciókat kártyák. Ön sorakoznak a ranglétrán a csapatok, figyelembe véve azt a tényt, hogy a különböző egységek ellátni feladatukat. Íjászok, angyalok, zombik, griff, hellhounds, lovagok, démonok, csontvázak létre támadást. Mögött a katonák a főszereplő. Ha csökkenti az élet bárban ellenséges hős nullára, akkor marad védtelen. Meg kell tenni mindent, hogy e cél elérése érdekében. De ne felejtsük el, hogy itt az álmok és az ellenfél, amilyen gyorsan csak lehetséges, hogy az Ön számára. Az eredmény egy csata nem csak befolyásolja a használatát térképek egységek. Mi történik akkor drasztikusan változtatni, ha a kurzus kártyákat szerencsét események és varázslatok. Okoz varázslatok, amit nem vár, valamint segít, hogy növelje erejét harcosok, vagy a gyógyítás, ha szükséges, az érintett egység. És játszani a kártyákat a szerencse és események akkor vérzik a hős alakja a "sors". A rendszer segítségével a Fortune kártya kap lehetőséget, hogy egy olyan környezet megteremtése, amely nem különösebben értékelni fogják az ellenfél. Sőt, ebben az esetben meg nem változtatja, hogy mi történik a javukra. Nos, esemény-kártyák lehetővé teszik, vagy hogy két új kártyát a pakliból, vagy át felesleges megkísérelni, hogy rajzoljon egy jó térkép. Ez különösen fontos a kritikus helyzetekben, amikor elkezd tűnik, hogy nincs mit menteni.

Paraméterben "sors" és a karakter van felruházva különböző jellemzőkkel: erő, a mágia és az egészség. Vigyázz a növekedés, hogy felfedezzék az új lehetőségeket. Azt is figyelembe kell vennie, hogy az összes kártya fogyaszt energiát. Tehát figyelemmel kell kísérniük az áramlás, és gondoskodik a felhalmozás. Általában, játék Might & Magic Duel of Champions kell nagyon óvatosan. Végül is, egy rossz mozdulat is fejest akkor a szakadékba, és a helyes döntéseket közelebb összeomlása gyűlölt rivális.

Természetesen, a helyét a világranglistán rendszer így jelzi a sikert. Tehát itt mindenki megpróbálja visszaszerezni a helyüket a nap. Természetesen sok függ a szerencsétől, de a kemény munka csodákat tehet! Igen, mi értelme vitatkozni sokáig? Indítsa el a játékot Might & Magic Duel of Champions most, és megmutatom mindenkinek, mire képesek! Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more