Könyvjelzők

Millidor

Alternatív nevek: Millidor

Milidor Online (Millidor Online) - multiplayer online játék műfaját lehet meghatározni, mint egy globális stratégia. Ezen túlmenően, az online játék Milidor tartalmaz elemeket és gazdasági szimulátor, sőt lépésről RPG. A hős a mester egy növekvő és ígéretes perspektíva birodalom, az ő feladatai közé tartozik a bővítés határai, megerősítve pozícióját a világ térképén, a játék világában. Online játék Milidor bizonyos mértékig áttörést területén böngészős játékok.

Regisztráció Milidor játék nagyon egyszerű, és a sok idő van, hogy vegye el. Meg kell adnia a fiók nevét, e-mail címét és jelszavát, hogy hozzáférjen a fiók. Ezután a mailt küldünk Önnek információt, hogy Milidor kitöltött regisztrációs, és a fiók aktiválása.

Egy érdekes tulajdonsága a játék fejlesztők elégedett velünk. Most játszani a játékot online Millidor akkor akár az oldalon keresztül a böngészőben, vagy letölt egy speciális kliens. Mindez azt jelenti, hogy Millidor az online játék, ahol Ön képes lesz arra, hogy ahol csak akar, és minden, ami szükséges - egy számítógép internet kapcsolattal. Csábító, nem igaz?

A fejlődés dinamikáját és a teljes mérete a játék univerzumban őrült örömére, aki úgy dönt, hogy belevetette magát a világ kaland ez a játék. Itt minden úgy kerül kialakításra, hogy a játék világ állandó mozgásban van, minden elemét a legkisebb a kolosszális folyamatosan változik és fejlődik, vagy a leromlott. Nagyon érdekes játék rendszert végre szintezés. Minden egyes játékosnak a konkrét fejlesztési jellegzetes pontokat, ami kell terjeszteni a kezdetektől fogva.

Továbbá, minden karakternek van egy terület, amit meg kell tartani, hogy felkészítse és fejleszteni, akkor a saját vár, amely joggal nevezhető a menedéket. Millidor online játék célja a beteg és az erős gondolkodású játékosok, mert körül területem több tucat vagy akár több száz más. És minden egyes alkalommal, amikor a tulajdonos nem gondolják, hogy sérthetik a vagyonát, sőt próbáltam csinálni. Megvédeni ellenségei ellen csak akkor lehetséges, ha van ott saját erős és hatalmas sereg. Elvileg a hadsereg - ez a teljes lakosság az Ön állapotát. Katonák lenne ezen egységek, amelyek elég lőszer és fegyver arzenál. Valójában egy ilyen dinamikus rendszer sorozás garantálja a viszonylagos biztonságát az állam. A játékot online Millidor sokkal érdekesebb, ha csatlakozik a hűséges társa, és itt miért.

Egyik fő erőssége a játék - ez a szövetség, ami részévé válik az állam. Ha a jelenlegi módon uralkodó klánok nem elégedett, akkor mindig lesz egy igaz és jogos vezetője saját. Ezen felül, a játék is jár, mint a zsoldos. Így a másik játékos kerül alávetettség a vagyonát, és viszont, fizetett neki egy bizonyos összeget, mert az ár bérbeadása.

Mert bárki, aki valaha is arról álmodott, hogy egy bölcs varázsló, a játék képviselete a hat különböző varázslat. Használatuk a csatában, akkor kapsz egy elég jelentős bónusz és a nyerési esélyeit növekedés jelentősen az ellenség. Vagy a végén, a pénzügyi helyzetük mindig javítható az értékesítés egy pár három tekercset, vagy italokat, amit tettek. Ezek egyébként elég tisztességes pénzt.

Tény, hogy nagyon sok ebben a játékban kötött mágia és a boszorkányság, és ez a tudatosság jön szinte az első perctől kezdve, amikor elkezd játszani Millidor. Itt például bizonyos erők egy bizonyos paraméterek az ellenállás a különféle mágikus, nos, a játék maga éppen tele fel a csúcsra a különféle misztikus leletek, ami dúl belsejében egy hatalmas ősi mágikus erejét. Általánosságban elmondható, hogy a játék világban Millidora öt játszható faj: elfek, orkok, emberek, törpék és a druidák. Minden faj az Arsenal van mintegy két tucat féle épületek és többféle csapatokat, hogy lehet fejleszteni javításával szintet.

Release szomjúság a kaland rejtőzik benned! Regisztrálj és kezdj el játszani Millidor!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more