Könyvjelzők

Mini Mini Farm

Alternatív nevek:

Mini Mini Farm farm néhány RPG elemmel. A grafika pixel stílusban leegyszerűsödött, a hangdizájn is a klasszikus játékokhoz hasonlóan készült.

A játék azzal kezdődik, hogy egy vicces kis ember új területeket fedez fel. Folyamatosan azt hajtogatja egy kampányban, hogy egyszer majd a családjával fog lakni valahol ezen a környéken. A kis ember az erdőben utazik, és útközben erőforrásokat gyűjt. Ez lényegében edzés. Kis idő múlva meglát egy kis falut. A lakók mindegyike feladatokat ad neki, amelyekért érméket kap, amelyeket felhalmozva vásárolhat magának egy kis házat.

Ha lakást szerzett – könnyebbé válik a játék, de még dolgoznia kell.

Sok érdekes és izgalmas dolog vár rád a játékban.

  • Fák termesztése
  • Növénytermesztés a szántóföldeken
  • Vigyázz az állatokra
  • Kereskedelmi termékek
  • A ház belsejének rendezése

Ez egy rövidített lista a tennivalókról, sőt, sokkal több érdekesség is van a játékban.

A főszereplőt nem lesz nehéz irányítani, elég független és gyorsan gondolkodik. Könnyen kitalálja, mit kell tennie, amint a megfelelő helyen van.

A termékek előállítása mellett tanulmányoznia kell a körülötte lévő világot. A feladatok végrehajtásával érméket kell megtakarítanod, mivel a világ zónákra van osztva, és az új helyekre való átjutásért díjat kell fizetni.

Küldetéseket küldhet annak a falunak a lakóitól, ahol a játék főszereplője él, vagy a faliújságokról. A faliújságokról bőkezűbb jutalmat kap a feladatokért, de néha a helyi lakosoktól is lehet pénzt keresni.

Az állatokról való gondoskodás a játékban egyedülálló, és inkább egy kölcsönösen előnyös együttműködés. Például egy tehénnek bizonyos mennyiségű érmét kell fizetnie azért, hogy meg tudja fejni. Más állatokkal minden hasonló módon történik. Gyümölcsfák, bokrok térítés ellenében is ültethetők, de a később befolyt haszon természetesen megéri. A játék egyik legérdekesebb tevékenysége a horgászat. A horgászat nemcsak izgalmas és szerencsejáték, hanem jövedelmező is. A kifogott halat automatikusan eladják, és olyan érméket kapsz, amelyekre szó szerint mindenhol szükség van a játékban.

A játékban szereplő farm meglehetősen szokatlan, és egyesíti a termékek előállításának szükségességét a körülötte lévő világ felfedezésével és tanulmányozásával. Ez érdekesebbé teszi a játékot, és megakadályozza, hogy rutinná váljon, amikor ugyanazokat a műveleteket vég nélkül ismétli.

Egy idő után jelentősen kibővül a főszereplő társasági köre, egyre több lehetőség nyílik a feladatokban igazán gazdagodni.

Akár romantikus kapcsolatba is kerülhet, és családot alapíthat egy csomó kisgyerekkel.

A játékban eltöltött idő észrevétlenül repül a kellemes házimunkákban. Az ünnepekre különféle versenyeket rendeznek. Vannak szezonális események is. A fejlesztők nem felejtik el frissíteni a játékot még több funkció hozzáadásával.

A

Mini Mini Farm ingyenesen letölthető Android rendszeren, ha követi az ezen az oldalon található hivatkozást.

Kezdj el játszani, és segíts a kisembernek megvalósítani álmát, alapíts családot és élj egy hangulatos farmon a gyönyörű természetben!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more