Könyvjelzők

Minion Rush

Alternatív nevek:
A

Minion Rush egy nagyon szórakoztató játék aranyos karakterekkel, mobileszközökön játszható. A grafika, ahogy az ilyen játékokhoz illik, világos, rajzfilm stílusú. A zene bárkit felvidít, a hangeffektusok pedig hihetetlen hangulatot teremtenek!

Sok móka vár rád ebben a játékban:

  • Győzd le sok különböző akadályt egy izgalmas üldözés során
  • Válassz ruhát és felszerelést a főszereplőnek
  • Bónuszokat és banánokat gyűjts az útvonal teljesítése közben
  • Kerülje a trükkös csapdákat, amelyek sokat lassíthatnak
  • Sírtasd meg a gazembereket bosszúsan
  • Legyőzz más játékosokat online versenyeken

A Minion Rush játéka egyáltalán nem nehéz, és a játékmenet sok pozitív érzelmet fog kelteni.

A te feladatod a futó minion irányítása, a csapdák és akadályok kikerülése. Gyűjts banánt, amely lehetővé teszi, hogy szuper csatlóssá válj, aki nem törődik minden akadályral. Ez a szupererő nem tart sokáig, és még sok teszt vár rád.

A fejlesztők sok versenyhelyszínt készítettek minden ízlésnek megfelelően. Minden helyszín egyedi megjelenéssel, akadályokkal és csapdákkal rendelkezik. Ezért minden alkalommal, amikor új területen vesz részt egy versenyen, a lehető legóvatosabbnak kell lennie.

Még ha nem is sikerül, ne aggódj, legközelebb valószínűleg jobban kell csinálnod.

Próbáld összegyűjteni az összes banánt, amivel útközben találkozol. Ezek a gyönyörű gyümölcsök lehetővé teszik, hogy a megfelelő időben jelentősen megerősítse karakterét.

Ha elegendő mennyiségű friss banánt gyűjtött össze, lehetőséget kap arra, hogy részt vegyen a bajnokságban, ahol sok játékossal versenyezhet a világ minden tájáról az értékes nyereményekért.

Ünnepnapokon és sportbajnokságok idején a játék átalakul. Vannak új tematikus útvonalak, ahol egyedi ruhadarabokat és egyéb nyereményeket nyerhet.

A játék napi látogatásáért napi és heti ajándékokat kap.

A játék akkor sem hagyja unatkozni, ha olyan területen tartózkodik, ahol nincs wi-fi vagy mobil internet. Egyes játékmódok akkor is elérhetők maradnak, ha offline módban játszol.

A játékon belüli boltban bővítheted karaktered ruhatárát, vagy vásárolhatsz más hasznos tárgyakat és forrásokat. Lehetőség van játékon belüli pénznemben vagy valódi pénzben vásárolni. A választék frissül, jobb, ha gyakrabban látogat el az üzletbe, hogy ne hagyja ki a kedvezményeket.

fejlesztő gondoskodik létrehozásukról. A játékhoz rendszeresen megjelennek frissítések, amelyek több tematikus ruhát, dekorelemet és különféle témájú új számokat hoznak.

A játék nagyszerű szórakozás lehet a közlekedésben, és nem csak bármely korosztály számára. Ha elkezd játszani, szinte garantált a mosoly az arcodon.

A

Minion Rush ingyenesen letölthető Android rendszerre, ha követi az ezen az oldalon található hivatkozást.

Telepítse a játékot most, és ne hagyja, hogy a csatlósok kudarcot valljanak a világ legszórakoztatóbb versenyén.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more