Könyvjelzők

Hadügyminisztérium

Alternatív nevek: Hadügyminisztérium

Minisztérium a War Online - multiplayer böngésző alapú stratégiai játék ingyenes modell. Események belül a játék világában fejlesztése valós időben, így mindig van esélye, hogy beavatkozzon a helyzet. Caught a középkorban, akkor menj a saját birodalmát, és megteszi a feladat, hogy minden lehetséges, annak érdekében, hogy boldogulni. Van, hogy egy titáni munka átalakítani a megjelenés, és légy bölcs parancsnok, hogy az tükrözze mindazt a veszélyt, és nyerni másoktól, ami rossz.

, Hogy lépjen vissza az időben, akkor kell minisztérium a War regisztráció. Amint a számla lesz azonnal képes létrehozni egy karaktert, és megy, hogy megfeleljen egy ismeretlen virtuális élet.

Kérdezd meg, miért kell játszani a játékot minisztérium a War ? Sok oka. Először is, mert akkor az egyedülálló lehetőség arra, hogy több mint öt időszak a fejlődés, azaz Savage Age , Dark Age , feudális Age , Castle Age [ _39_] és Birodalom Age . Minden egyes lépés kapsz annál nagyobb teljesítményű és magabiztos. Másodszor, hogy a választás, hogy mit lesz. Ön dönti el, hogy mi a legmegfelelőbb kultúra. Róma, Egyiptom, Perzsia, vagy talán kínai? Mindezek civilizációk különleges bónuszokat, bizonyos életmód, speciális csapatok. Civilizáció, amely kezeli, meg kell, hogy vezessen a világuralomra. Ha ez sikerül -, akkor érte el a legmagasabb célt. Harmadszor, kezében minisztérium a War játszani, akkor soha nem fog unatkozni. Olyan sok sokféle osztályok csak nem adnak egy második pihenés! Meg kell vonni, és az építőipar, és válassza ki a katonák a hadsereg, és vigyázni háziállatok, ami végül is a nagy segítő a csatában, és mégis állandóan száraz feje fölött milyen stratégiát választani azonos a következő csatát. Ami az állatok vannak megáldva (három faj) és happy háztartási (szintén három faj). Viszonylag katonák tudják, hogy kell gondossággal kell kiválasztani, és nem azt, hogy az, hogy bérel egy harcos, akkor a helyi kocsmában. Nos, a negyedik, a játék minisztérium a War kínál, mint a számos különböző berendezések ellenállni a kísértésnek, hogy próbálja ki a gyakorlatban csak a bolond. A berendezések négy minőségi színvonal. Minden szinten jelzi színe - fehér, zöld, kék, lila - a legerősebb eszköz, hogy a gyenge, ill. Ja, és ez még nem minden! Játék közben talál szövetségeseket, és nem elképzelhetetlen dolgokat. Összefogás a céh - a helyes döntés. Minél több, hogy a minisztérium a War ajánlatok a szabad javára.

Meg kell mondani a további előnye a projekt. A játékban van egy csomó játék, elemek, amelyek élvezni fogja élvezettel. Most megtudhatod, hogy használni boltíves építészeti művészet, kő reneszánsz kézirat zsálya, kobalt érc, könyv nemes elsőszülöttségi, útlevél Arcadia, rohamcsapattá, finom arany. Leküzdése egymás után öt különböző korú, akkor tapasztalat rengeteg izgalmas kalandokat. Ez az út az elejétől a végéig lehetővé teszi, hogy a vonat, mint a szellemi kapacitás és fizikai. Légy aktív, és minden sikerülni fog! Hagyd, hogy a időtöltés ez a játék lesz élvezetes és emlékezetes!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more