Könyvjelzők

Világ Oksaroy

Alternatív nevek: Oxsar Világ, World Oxsar

World Oxsar Online - egy multiplayer böngésző-alapú online térben stratégiát, amelyben a játékos lesz, hogy bővítsék a birodalom, és növeli a befolyását más galaxisok a neve a fő cél -, hogy vált jelentős az univerzumban!

Oxsar World Online nem kell telepíteni a játékot kliens és a rendelkezésre álló minden böngészőben, kivéve az ebben a játékban lehet játszani a iPad2, iPad, iPhone, iOS és az Android.
Először a játék, a World Oxsar online regisztráció. Ez két módon lehetséges:
1) a szociális hálózati számla, mint a Facebook, Mail. ru, VK és osztálytársak. Kattintva az egyik gomb a szociális hálózatok (sürgető szükség, ahol a regisztrált számla), és kövesse az utasításokat, hogy adja át a regisztrációs folyamat a játék,
2) közvetlenül a játék, kattintson a "Register"-ban Az új ablakban nyílik meg, írja be a megfelelő mezőkbe felhasználónév, e-mail, jelszó és elfogadom megállapodást játékszabályokat. Ezután kattintson a "Regisztráció" gombot a játék Register Oxsar világszerte.

És most lehet látni, amit a játék kínál Oxsar World Online. Megy a regisztráció után a meccs, kiválasztja a menüpont "Planet", csak hogy a bolygót. És megy a "Beállítások" beállíthatja a játék felület (skin játék, háttér stílus, asztal stílus, a rögzített képet egységek és így

Ebben a játékban a játékos választhat egy ilyen szakma: Univerzális (nincs specializáció), Shakhtar Donetsk (specializálódott a kitermelés erőforrások) A támadó (specializálódott támadások), a védelmi ipar (szakosodott védelem), és Tankman (szakosodott lyukasztó erő) .

Az eredmény rendszer kezdetben végig alapképzés. Ezen kívül ki kell építeni a naperőmű, hogy a hő-és villamos bolygónk.

A játék erőforrásokat, mint például a fém, szilíciumot, hidrogént és az energia a csapat (meg lehet vásárolni őket valódi pénzben). Minden új fejlettségi szintje a bányák, és növeli a forrásokat.
Metal - ez a legolcsóbb nyersanyagok, de, de többre van szüksége, mint bármi más. A fő eleme tartószerkezeteinek az épületek építése és a hajók.
Silicon - ez az erőforrás szükséges minden járművek és épületek. Az alapanyag az építőiparban az elektronikus elemek és ötvözetek.
Hidrogén - ez az erőforrás van szükség, mivel az üzemanyag-hajó, szinte minden vizsgálat, megtekintésére galaxisok, valamint a használatát érzékelő phalanx.
Energia - szükség van rá, hogy az energia a bányák és a szintetizátor.

Online játék a World Oxsar van Galactic hőcserélő - egy olyan hely, ahol lehet cserélni forrásokat, amelyek rendelkezésre bőségesen a sürgősen szükséges forrásokat.
Játék online játék a World Oxsar elsősorban részt a különböző konstrukciók az épületek, és növelje a sebességet az épületek építése, meg kell építeni a gyárat robotokat, amely egy könnyű munka, és amelyeket fel lehet használni az építőiparban a planetáris infrastruktúra.

Tárolási fém és szilíciumot, hidrogént tartályok, kutatólaboratórium, rakéta silók, hajógyár, a védelmi berendezés ... és még sok más, nem kevesebb, mint a szükséges épületeket kell építeni a fejlesztési birodalmát.

Amellett, hogy az épületek, World Oxsar online játék egy hatalmas arzenálja űrhajók, amelyek befolyásolják a képességeiket. Ez a kis teherautók, és a nagy teherautók, Fighters és Cruisers, Death Star Destroyer ... és általában, a választék lenyűgöző! Védelmi arzenál is magasságban. Itt és lézer telepítés, és a Rocket, Plazma és Ion ágyú, a különböző pajzsok stb

Online játék a World Oxsar használ egy egyedülálló harci rendszer és a saját szimulátor csaták. Games Marketplace lehetővé teszi, hogy a kereskedelem erőforrások, a hajók és a leletek a többi játékos. És ezzel a kutatás, amely a játék jelenleg 20 faj, nyithat az új technológiák és fejlettebb fegyverek.

A játékot online világ Oxsar lehetséges, részt vesz az áttételi rendszer, vonzza az új játékosok a játék, és az, hogy megkapja bónuszokat. Ön is csatlakozhat a klán (ami ad némi előnyt), vagy létrehozhat saját. Megy a Chat, beszélgethet a többi játékossal.

Összefoglalva, azt szeretném mondani: Play világ Oxsar nagyon izgalmas lesz. Hozzon létre egy gazdasági és katonai infrastruktúra a Földet, és menj gyarmatosítani más. Conquer új csillagrendszerek és galaxisok. Emlékeztetem Önöket, mindent, amit kell, hogy kezdj el játszani világ Oxsar ez Oxsar Világ Register. Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more