Könyvjelzők

Tükör Edge 2 Catalyst

Alternatív nevek: Mirors Age 2 Catalyst

Mirrors Edge 2 Katalizátor: Battle Parkour.

A

Mirrors Edge 2008-ban plasztikai sebészeten ment keresztül, és egy új termékben szerepelt. A „Mirrors Edge 2 Catalyst” játékot tovább fejlesztik a DICE fejlesztő-stúdió toll és a Arts Electronic kiadója, a bejelentett megjelenési dátumnak megfelelően. 05. 2016-ban, és a játékosok boldogok legyenek a platformokon:

  • PlayStation 4
  • Xbox One
  • PC

Mirrors Edge 2 A katalizátor letöltés még nem lehetséges, de előre megrendelheti, és az egyik első olyan szerencsés, aki beleilleszkedik a tükör steril világába.

A videofelvételek és a hivatalos üzenetek alapján a játék lesz a játék világának csúcspontja. Ez nem csak a parkourról szóló játék, hanem egy teljesen új ötlet. Az E3 2015-ben a bemutatott pótkocsitól nemcsak a kiadás dátuma, hanem a játék jellemzői is ismertek.

  • Open, zökkenőmentes világ, teljes cselekvési szabadsággal
  • „A jövő jövője”, amely kiemeli az
  • -as művelet lehetséges objektumait
  • A lőfegyverek hiánya a főszereplőktől, minden csatából kézzel
  • A fontos és másodlagos feladatok elérhetősége

Merülés a játékterembe.

A Tükrök városán keresztül a Faith lány szemébe néz, aki közvetlenül az ügyfelek kezébe szállítja az információkat, és rohanás közben a városba rohan, szédítő mutatványokat csinálva. A Futás a szállítási szolgáltatást nyújtó emberek neve, és egy nap az Elysium cég összeesküvésébe kerül, amely titkos fejlesztést végez.

Boss Faith megpróbálja megállítani a lányt, de elkezdi vizsgálni a sajátját, és most a feladata nem csak a város építészetének felhasználása, hogy új mozgási módot találjon, hanem a menekülőktől, akik megpróbálnak kiválasztani egy tárgyat, amely a kezében van.

A parkour háztetők fő helyszíne, de a gyors tempójú versenyen a Faith minden lehetőséget kínál mozgásra. Segít a légcsatornák, kábelek, csövek, rácsok, háló. A tetőkről az épületekbe kerül, és a dungeonokban lesz, ahol nem olyan kristályos, mint a város felső részén.

A nyitott világnak is bizonyos mértékű korlátai vannak. A misszió végrehajtásakor a hősnő fokozatosan felfedez új területeket a térképen, de a nyitott területeken válasszon bármilyen irányt.

Skoro letöltheti a Mirrors Edge 2 Catalyst-ot, és megtudhatja, hogy a hit a fegyvertelen, bár a nyomozók fegyveresek a fogakra. De a kiváló fizikai edzésnek köszönhetően nemcsak gyorsan elhagyja a veszélyzónát, hanem, ha szükséges, nyerhet kéz-kéz elleni küzdelmet, ami egyenlő vele a szuperhősök elitjével.

A missziók során

hősnő alakul ki, amely megmutatja, hogy élénk karaktere és érzelmei vannak. Mirrors Edge 2 A PC-n található katalizátor dinamikus, gyors és egyedi. Új útvonalakat helyezzen el, és fedezze fel a Faith képességeit a bányászott objektumok használatával a küldetések teljesítéséhez.

Különböző feladatok és rejtvények lesznek, és kiválaszthatja a telek irányát. Vegyen részt a tömeges sprintversenyeken, amelyekben egy adott pontból egy adott pontot kell elérni, a legjobb eredményt mutatva. És a Puzzle Hacking puzzle-ban meg kell mászni az állványon, nyissa ki, és jelölje meg a győzelmét, és a céges propaganda helyett saját címkét hagyjon.

Összefoglalva.

A bejelentett lehetőségek inspirálják, még izgalmasabbá teszik a Mirrors Edge 2 Catalyst vásárlási vágyát. A lövöldözés, az üldözés, a missziók, a titokzatos fejleményekkel rendelkező vállalatok, az emberekre kémkedés, a csillogó város és a Mircors Age 2 stunt trükkjei a parkour újdonságainak várják a játékost.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more