Könyvjelzők

Mission Against Terror

Alternatív nevek: Mission Against Terror

Mission Against Terror Online - multiplayer sci-fi akció az ügyfél ingyenes modell. Ez a lenyűgöző first-person shooter, amely ad sok izgalom. Dolgozott a fejlesztés a projekt társaság Kingsoft. És 2010-ben, MAT játék megjelent az interneten, hála a kiadó - a cég CIB Net Station. Miatt olyan funkciók, mint egy hatalmas arzenál, a különböző játékmódok, használata egyedi felszerelési tárgyak, Mission Against Terror játszani igazán érdekes. A felhasználók száma napról napra nő, és ma is egy lett közülük. Annak érdekében, hogy tagja legyen a kalandos tevékenységek, akkor csak meg kell, hogy töltse le a Mission Against Terror. Multifunkcionális game chat viszi örömet, és hogy is megnyitja a szociális területen - a további plusz. Üdvözöljük a virtuális világban, amelyet soha nem unalmas!

Mielőtt elkezdené játszani Mission Against Terror, jó lenne, hogy megtudja, mi történik ebben a fantasztikus világban. Fejlemények fordul elő a távoli jövőben. Szembe egymással két oldala van. Ezek közül az egyik próbál világuralomra az emberiséget túlélő, a másik védi a jogot, hogy a szabadság, és szeretné helyreállítani a rendet a világban. A csapat a szabadságharcosok beszivárgott "helytelen használatát", és most már nagyon nehéz különbséget tenni a saját. És mégis, az emberek általában nem megy a provokáció. Mi a történet vége? Ha szeretne gyorsan tanulni, hogy csatlakozzon a játékos közösség.

Ahhoz, hogy a játék, akkor először hozzon létre egy fiókot, és telepíteni a játékot kliens számítógépen. Mission Against Terror regisztráció nem kell sok idő, és a letöltési folyamat igen egyszerű. Nem csuklás merülnek fel problémák. Ha az első alkalommal találja magát egy ismeretlen világban, meg kell határoznia a megjelenése a karakter. Avatar rendszer lehetővé teszi, hogy testre a megjelenését a hős a kívánt módon. De nem szabad elfelejteni, hogy a győzelmet a csaták külsőségekben elég. Ügyelni kell a jó ruhát. Mission Against Terror játék lehetővé teszi, hogy különböző fegyvereket. A rendelkezésre álló 18 féle elsődleges fegyverek, 3 féle másodlagos fegyverek, 3 féle hideg fegyverek és 5 különböző típusú gránátokat. Mindez ha megszerzi egy speciális üzletben. A lényeg az, hogy a források rendelkezésre álltak, de meg kell tenni annak során játékmenet, teljesítő számos feladatot. De a meglepetés nem ért véget. A MAT online lehet fordulni az ellenség egy állat (például a sertés vagy a teknős), speciális elemek. Itt jó szórakozást a legteljesebb!

Játszhatnak különböző módban. Válassza ki, mit szeretne: egyetlen mód képzési mód Team Battle, csapat túlélési módban, Survival mód egyetlen mód, hódítás mód zombik. És így tovább, amíg a tartály csaták. Próbálja ki az összes módot, és köztük van természetesen, hogy lesz a legkedveltebb. Nos, gyerünk! Sok szerencsét! Ebben a háborúban nem szerencse nem tudja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more