Könyvjelzők

Köd

Alternatív nevek: Köd

Mist Online (Myst Online) - böngésző alapú multiplayer online játék, ingyenes, már régóta szeretett egy tisztességes összeg rajongók hasonló játékok. Online játék Myst és a nagy, ez egy életen át tartó rezidens a böngésző-alapú szerepjáték játék, de ennek ellenére, nem csupán elveszti a külön fellebbezést, hanem éppen ellenkezőleg - egyre inkább a sokkal jobb és komolyabb, ami a termékek minőségét. Online játék Mist - ez a darab a kellemes érzés, amely az emberek folyamatosan bevonni a világ MMORPG.

Register köd a játék nem tart sokáig. Mindössze annyit kell tennie, - a fiók nevét, e-mail címet és egy jelszót, hogy biztosítsa a hozzáférést a fiókjához. Szóval, miután egy pár percig az e-mail címre kap egy levelet arról, hogy a regisztrációs Mist vége.

Játék Myst gyönyörű felület, amelyen keresztül a tervezők dolgoztak dicsőségét. Így használd fogják értékelni mind kezdő, és azok, akik számára az online játék - nem az első, hogy rögzítse.

Az egyik "kiemeli" a játék az, hogy a magasabb szintű jellegű változás nem csak a játék jellemzői, hanem a megjelenése. A nő, alkotó, és egyre több és több hősies. Ennek megfelelően, akkor mindig képes meghatározni a hozzávetőleges szintjét megjelenése az ellenfél, még a csata előtt kezdődik.

Érdekes persze fejlesztők elhagyása sok már unja a sztrájk a testtájakat. A harci rendszer, amely bemutatja nekünk a Mist online játék egyfajta zavart a hétköznapi csaták és a turn-alapú modell, ami a harcok érdekes és kiszámíthatatlan. Nem egy párbajt gazdag harc a játék része, akkor is biztosított a csapat küzdelmek, és ez azt jelenti, hogy a karakter érdemes körültekintően válassza ki a csoport vagy klán, hogy csatlakozzanak. Köd online játék, hogy büszkélkedhet nemcsak harci rendszer, hanem a rendszer szivattyúzás a hős. Valójában, a virtuális hiánya megvesztegetési osztályok, mint olyan.

Minden a játékban, három kombinációja bizonyos jellemzői a karakter, ami meghatározza a helyét a csatában. Ha kemény védő, akkor - mozgékonyságot és állóképességet, ha közelebb lélekben támadó stílusban, akkor kell összpontosítani az erőt és az intuíció. Így intelligensen ötvözi a taktika karakter fejlődése, egy idő után dolgozzon ki egy egyedi harci stílust, amely megfelel a legjobban. Mist online játék kellemesen tetszett fejlett gazdasági rendszer. Az átlagos felhasználó ezt tükrözi egy tisztességes összeg a lehetőségeket keresni a megőrzése és fenntartása a szeretett egy. A legegyszerűbb és leghatékonyabb megoldás - termelési és értékesítési erőforrásokat. Is, akkor lehet keresni az azonos gyártótól ellátás különféle tárgyak. Természetesen, meg kell, hogy egy kicsit több erőfeszítést, de a jutalom a munkáért jóval nagyobb lesz. A játék még egy izgalmas lehetőséget, hogy részt vesz a sorsoláson, de ahhoz, hogy szerencsét próbáljanak csak elkezd játszani a játékot online Mist.

Minden új szinten a karakter nyit egy bizonyos része a játéknak helyszínek, új készségek és a képesség, hogy erősebb fegyvereket. Valójában, a fegyvertár, szekrény és játék kártya bővíteni olyan mértékben, hogy növeli a szintet a karaktered.

Elkezdesz játszani a játékot online Mist, sok játékos azt állítja, hogy a Chur bonyolult és nehéz megérteni. De éppen ez a játék végre a mentori rendszer: Az első három szinten lesz rajtad múlik, hogy kövesse a tanár - olyan játékosok, mint te, van némi ismerete a játék. Továbbra is játszani Mist, ha egyszer eléri szint négy, akkor lehetősége van arra, hogy tagja legyen az egyik klánok. És a nagy, a hely kiválasztása nem olyan nagy, de szinte minden a klánok a játékban - nagyon erős, ezért komolyan meg kellene fontolnia, ha még mindig kétséges, hogy csatlakozik a klán javára van.

Azt mondják, hogy Mist játszani, amely nem csak kellemes, de azt is érdekes - egyike azon kevés játékok, amelyek joggal nevezhető sikeresnek. Ne lézeng, regisztráljon, és érezni, mint egy hős!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more