Könyvjelzők

Ködös kontinens: Átkozott sziget

Alternatív nevek:
A

Misty Continent: Cursed Island egy érdekes mobil stratégiai játék. A játék gyönyörű grafikával, jó hangjátékkal és zeneválasztékkal rendelkezik.

Az Ön feladata, hogy elkapja a hét titokzatos kincset, amelyet a tengeri istenek hagytak hátra. A legenda szerint ettől lesz a sikereket elérő uralkodó hihetetlenül erős és erős. Mindet megtalálni nagyon nehéz lesz, de minden talált kincs további készségeket ad neked és harcosaidnak, és erőforrásokkal látja el az országot.

A játékban lesz mit csinálni:

  • Erős hadsereg létrehozása
  • Bányászat
  • Küldetések teljesítése
  • Bővítse ki állama területét

Rajtad múlik, hogy eldöntsd, melyik stratégia felel meg a legjobban neked, és vezeti-e sikerre birodalmadat.

A fő történeti küldetéseken kívül lehetőséged lesz további-t elvinni, ami nem lehet kevésbé érdekes, és sok hasznos erőforráshoz vagy erős műtárgyhoz juthatsz.

Ne felejtse el fejleszteni és javítani az erődöt. Ez megerősíti a védelmet, és növeli az arany és más ugyanolyan értékes erőforrások termelését.

A fejlesztők megpróbálták elérni, hogy minden nap játssz a Misty Continent: Cursed Island játékkal. napi és heti bejelentkezési jutalom vár rád. Nem szükséges az egész napot a játékban tölteni, néhány perc is elég, ha nincs mód több időt szánni.

A kincsek kereséséhez sok szellemmel és más gonosz szellemmel kell megküzdened. De ügyeljen arra, hogy a harcosok mindig készen álljanak az ütés visszaverésére, mert a kalózok leggyakrabban hirtelen támadnak. Az Elátkozott sziget felfedezése rendkívül veszélyes tevékenység, ne feledkezzünk meg róla.

Egyes kincseket nem kell veszedelmes utakon keresni, hiszen szó szerint a lábad alatt vannak. Bővítse földjei határait, építsen új bányákat és kőfejtőket, hogy rendszeresen kapjon értékes erőforrásokat.

Egyes területeken háborút kell vívnod a rajtuk élő vad törzsekkel.

Ne feledje, hogy a seregeid vezetőinek minden hősének megvan a maga egyedi képessége, amelyet az osztag minden harcosára átadnak, néha ez sokat segít a csatában.

A kovácsműhely lehetővé teszi, hogy tárgyakat készítsen és javítson anélkül, hogy elhagyná a tulajdonát. Frissítsd rendszeresen harcosaid fegyvereit és páncéljait, és nem lesz gondod a csaták során.

A játékban sok új barátra lelhetsz szerte a világon, és még egy szövetséget is létrehozhatsz, hogy olyan közös feladatokat hajts végre, amelyeket egyedül nem tudsz megoldani.

Az ünnepekre itt is, mint sok más játékban, különleges versenyek és tematikus rendezvények várnak egyedi nyereményeket.

A játékon belüli üzletben lehetőséged lesz prémium valutát és egyéb olyan tárgyakat vásárolni, amelyek kényelmesebbé teszik a játékot. A fejlesztők örülni fognak, ha anyagilag megköszönik nekik a játékon belüli vásárlásokat. De ez egyáltalán nem szükséges, játszhat valódi pénz elköltése nélkül.

Misty Continent: Cursed Island ingyenesen letölthető Android-re, az oldalon található linket követheti.

Kezdj el játszani most, hét varázslatos kincs vár egy hősre, aki megtalálja őket!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more