Könyvjelzők

Mobil királyi

Alternatív nevek: Mobile Royal

Mobile Royal PC-n - stratégiai csaták a fantáziavilágban

Az IGG stúdió Mobile Royal játékja régóta kiváló minőségű stratégia, amely aktív csaták elemeit tartalmazza. Legyen a hatalmas királyság egyik uralkodója. Harcolj a vadállatok hordáival, akik támadnak minden oldalról. Használja stratégiai és taktikai tervezési készségeit az ellenség legyőzéséhez. Ne feledje, hogy a térképen minden egyes királyság harcol a helyéért a napfényben. Siess, hős, mindenki vár rád!

Mobile Royal Start

A kastély lángol, én megtámadom a Szörnyetegeket. Várjon segítséget Branor-tól - ez egy paladin, ő más a csatában. Vigye a szolgálatba, és csatlakozzon a csatához. A csata egy kis földterületen zajlik, ahol egységeid, amelyeket egy hős vezet, harcolnak az egységekkel és az ellenséges hősrel. A nyeréshez le kell győznie őket, ehhez egyedi képességeket is használhat. Ön nyer, de az ellenség bevezeti az IFRIT-et a játékba - egy hatalmas lény, amely tüzet hajt. Gyorsan használja a sárkány erejét a legyőzéshez.

A csata után kezdje meg újjáépíteni a várost és a várot, mert a kastély a siker és hatalom kulcsa. Ezután menj a mozgás köve felé. Itt találsz egy csatát, amelyekben nyerve kövekkel szerezhetsz új hatalmas hősöket. Az első csatába lépünk. Válassza ki a főszereplőt és az egyedi képességeket, ebben az esetben a sárkány tüzes erejét, majd kattintson a „csata” elemre. A törpék elleni csatában látszólag vissza akarták dobni a dolgaikat, megzavarva minket a rablókkal - ők még rosszabbak! Hősünk ismét tökéletesen megmutatta magát. Ne feledje, hogy a hősök csatáikba vezetik katonáit, valamint segítenek az ellátásban és erősítik a hadsereget. Próbálj meg annyi hősöt gyűjteni, amennyire csak lehetséges, hogy számos helyzetben részesítsen előnyt.

Próbáld meg összehívni második szaori hősödet. Pap és nagyszerű gyógyító a katonáid számára. Összességében négy hős vehet harcba, és a játékban 30 ilyen van. Közülük a legérdekesebb:

 • Skarliss, nekromancer, parancsolja a lövészeknek - minden áron megpróbálták megakadályozni a polgárháborút. Amikor kísérletei kudarcot valltak, nekromantizmushoz fordult, hogy közönséges ellenséget nyújtson népének, ezáltal egyesítve.
 • Reginald, a lovasság lovagi lovagja - a királyi család tagja - gyermekkorát egy csodálatos kastélyban töltötte. Tanulmányozta az ország legjobb mentorjainál, különös érdeklődést mutatott a múltbeli konfliktusok iránt. Megpróbálja bebizonyítani, hogy méltó örököse királyának.
 • Balthazar, az archemon, parancsolja a lovasságot - senki sem tudja, miért felelt Balthazar féldémon egy álomból, de a tény továbbra is fennáll: a sötét mágia mestere most részt vesz az emberek és a szörnyeteg közötti konfliktusban.
 • Isabelle, a zsoldos, nyilakat parancsol - amikor a démonok gyermekkorában megölték a családját, bosszút bízott és tette életének céljává. Ezért tőle csak egy mondatot hallhat: "Öld meg démonokat".
 • Atlas, a gólem parancsolja a lovasságot - egyedülálló gólem, amely beleszeretett a csapatok dalaiba, amelyek a hősök hősies tetteiről szólnak. Megérti, hogy kötelessége a védelem és az igazságosság. Ehhez több mint elegendő ereje van.
 • Tanaka, a ronin, parancsolja a gyalogosokat - egy páratlan harcos, aki nem ismeri a félelmet, alázatos és tudja a becsület árát. Igazi szándéka továbbra is rejtély. Vannak olyan javaslatok, amelyek szerint méltó vezetőt keres.

Mindegyik hős egyedülálló története és képességei között. Mindegyik egyedi esetekben hasznos. Okosan kombinálja őket, és nem lesz egyenlő a csatában.

mobil Royale építés

A csaták mellett újjá kell építened a saját városodat egy hegyi kastélygal. És ezt ki kell építened:

 • Lazareth - a katonák kezeléséhez szükséges. Frissítse őt, hogy növelje az egyszerre gyógyítható katonák számát;
 • academy - Kutatás folyik itt, hogy növekedjen a városod. Javítva növeli a kutatás sebességét;
 • tárolás - megvédi erőforrásait az ellenségektől. Javítva tovább növeli a védett erőforrások számát;
 • kincstár - lehetővé teszi kristályok elhelyezését. Frissítse azt a maximális betétméret növelése érdekében;
 • laktanya - különféle csapatok kiképzéséhez szükséges. Frissítse őket, hogy növelje az egyidejűleg kiképezhető katonák számát.

Ezek a fő épületek, a többi a játék folyamán nyílik meg és bizonyos szinteket elér.

A Mobile Royal letöltése PC-re nagyon egyszerű. Elég ahhoz, hogy elindítsa a Bluestacks telepítését a számítógépére, majd telepítse a játékot és játsszon közvetlenül az emulátorból.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more