Könyvjelzők

Monopoly csillag

Alternatív nevek: Monopoly Star, monopólium

Játék Monopoly Star egy masszívan multiplayer online játék tartozik a műfaj a "gazdasági stratégia", amelyben meg kell szenvedély, szerencse, intelligencia. Ez egy lenyűgöző időtöltés a barátaiddal. Szintén kellemes érzelmek, hogy kapsz egy asztali játék a Monopoly, a VIP-résztvevők a lehetőséget, hogy át játékokat nyerni saját elektronikus pénztárca.

Játék Monopoly diktálja a szabályokat, olyan közel, hogy az asztali változat (Monopoly, kereskedő, bankár, milliomos, stb ). A kényelem, a játékmenet automatizált Monopoly az interneten, akkor nem veszíti el a lehetőséget, hogy részt abban, hogy a gazdasági döntéseket. A fő cél a játék Monopoly Online az tönkreteheti az ellenfelek, de ez nem feltétlenül szükséges maga csődbe. Az állapot Monopoly Online növelhető: bérelni vagy eladni az ingatlant, meg szeretné vásárolni, mielőtt ezt.

Előtt Monopoly online játék, győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek, mint például: frekvencia processzor - 2 GHz, 1 GB RAM, videokártya - 128 MB. Monopoly regisztráció nem kell sok időt és egyszerű:

1. A főoldalon, válassza ki az elemet "Regisztráció",

2.. Adjon meg egy érvényes e-mail,

3. Adjon meg egy biztonságos jelszót, és ismételd meg,

4.. Gondoljunk csak a karakter felhasználónév és feltölteni egy avatart, majd adja meg a valódi nevét, nemét, születési idejét és a lakóhely szerinti régió;

5. Válassza ki a "Register".

Monopoly játék - egy népszerű világméretű gazdasági tábla, amely azért jött létre az amerikai Charles Darrow. Game Monopoly Star nagyon izgalmas, arra kényszeríti a résztvevőket, hogy érzelmeket, különben is, Game Monopoly olyan gazdasági stratégiát meglehetősen egyszerű szabályokat. A Monopoly játszhatnak online legalább 2 embert. A cél az, hogy az ellenfél csődbe. Lesz Monopoly online játszani és viszont dobja a kockát, mozog egy kör több ponton - a mint esett a kocka. A fellépések Monopoly Online közvetlenül attól függ milyen területen (cella szektor), akkor, hogy van, van több lehetőség: vegyél egy bank vagy az épület , hogy fizesse ki a váltságdíjat, ha a honlap tulajdonosa az ellenfél. Keresni Monopoly online, akkor lehet bérelni, vagy eladni a saját struktúráját és a cselekvés. Ebben az esetben, ha az ügylet nincs elég pénz, akkor a hitel a játékban Monopoly.

Lesz online játszani Monopoly a régi szabályokat. Ez egy téglalap alakú játéktér, akkor riválisok, roll kocka (virtuális, ebben az esetben). Monopoly játék lehetővé teszi, hogy vásárolni az épületet, és a felhalmozott forrásokat. Alkotók Monopoly Online a dicsőség megpróbálta elhagyni a maximális hasonlóság változata a játék online az igazi verziót. Azt kell mondanom, hogy igen: Az első perc a játék Monopoly Star szó elkápráztatni a realizmus, az egyszerűség, az ésszerűség és a kényelem.

Monopoly játék eredetileg elhelyezni, mint egy ingyenes játék, de van még lehetősége beillesztése azt jelenti például, vegyél egy VIP-státusz, amely számos előnnyel jár. De Monopoly onlin e egy opcionális állapot: nem lehet költeni a pénzt, és élvezze Monopoly online!

Pénzt Monopoly onlin e lehet játszani a többi játékos a pénzt a szabályozás (a nyertes hozhat a WMR pénztárca) . Ön is részt vesz a versenyen, amely pénzbeli támogatás. A Monopoly az interneten, van egy másik módja annak, hogy -, hogy részt vegyenek egy affiliate program a projekt. A pénzt keresett Monopoly onlin e tölthetik a játék, vagy tegye a pénztárcáját WMR.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more