Könyvjelzők

szörny betakarítás

Alternatív nevek: Monster Harvest

A Monster Harvest egy szörnyfarm játék. A játék szép pixel grafikával rendelkezik, amely örömet okoz a klasszikus játékok rajongóinak.

Mielőtt a Monster Harvest játékkal játszol, találj ki egy nevet a karakternek, és válaszd ki azt az avatart, amelyik a legjobban tetszik.

Ezután kapunk egy levelet egy bácsitól, akit Impulzus professzornak hívnak. Amelyben elmondja, hogy zseniális felfedezést tett, és ritka meztelen csigák segítségével a növényekből aranyos kinézetű szörnyetegeket tudott varázsolni. A siker akkora volt, hogy egy kis település nőtt ki a laboratóriuma körül. Nincs ideje foglalkozni régi tanyájával, mert folyamatosan a kutatással van elfoglalva, és meghívja Önt, hogy a tanya gondozásával pihenjen ki a város nyüzsgéséből. Mivel az általad alakított karakter belefáradt a városi életbe, és azért evett, hogy megéljen, a városban élve megegyezünk, és elmegyünk a nagybátyám farmjára.

Sok baj vár rád a farmon, előtted:

  • Tisztítsa meg a területet a törmeléktől
  • A gazdaság fejlesztése
  • Új bútor vásárlása
  • Tereprendezés
  • Látogassa meg a szomszéd falut
  • Fedezze fel a barlangokat és a börtönöket
  • Fedezze fel a környéket

A helyszínre érve találkozunk a bácsival. Ez egy nagyon lelkes tudós, kicsit őrültnek tűnik, de jópofa és vicces. Ezután az ügyek menetének szentel bennünket, és megtanít bennünket a gazdaság irányítására. A munka nem trükkös, zöldséget termesztünk és különféle élelmiszereket készítünk. A szükséges felszereléseket, bútorokat a közeli faluban vásároljuk. És a legérdekesebb az, hogy zöldségekből és gyümölcsökből szörnyeket hozunk ki. Néhány ilyen lény táplálékot hoz nekünk az állatállomány helyettesítésével. Mások járműként is használhatók, így sokkal könnyebben mozoghatsz a játék világában. A harmadik kategória pedig a harcosok, akik védőink lesznek a kazamaták feltárása és a ritka tárgyak és anyagok kitermelése során.

A játék harcrendszere nem nehéz, még ha unod is a végtelen csatákat, ez itt nem fog zavarni. A testőrszörnyek mindent maguk csinálnak. Ha egyiküknek kifogy az élete, a következő veszi át a helyét, és így tovább.

A játéknaptárban különböző ünnepek, események szerepelnek, amelyek során a helyi falu lakói összegyűlnek a téren, de ezek az események nem hoznak különösebben érdekes küldetést, feladatot.

Valójában a játék legérdekesebb dolga a szörnyek új fajtáinak tenyésztése, amelyek nagyon hasonlítanak a Pokemonokhoz. Itt akár 72 fajta is elkészíthető, így sokáig elfoglalt leszel. A barlangok felfedezése is szórakoztató tevékenység lehet.

A gazdaság gazdasága nem kifejezetten fejlett, kereskedéssel nem lehet majd sok pénzt keresni, mert a kereskedők árai alacsonyak, és sok időt fordítanak az eladásra szánt áruk létrehozására.

Monster Harvest ingyenes letöltés PC-re, sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a Steam játszótéren vagy a hivatalos weboldalon.

Ne pazarolja az időt, kezdjen el vicces lények, szörnyek tenyésztésével és egy szokatlan farm kezelésével most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more