Könyvjelzők

Monster Hunter Rise

Alternatív nevek:

A Monster Hunter Rise egy játék, amely elmerít egy keleti falu hangulatában. A grafika nem kielégítő, minden a legmagasabb szinten van. Hangtervezéssel is minden jó. A játékban a fő feladat a főszereplő fejlesztése és megerősítése az erősebb ellenfelek legyőzése érdekében.

A Monster Hunter Rise játék megkezdése előtt kiválaszthatod a hős megjelenését és nemét.

A történet egy Kamura nevű faluban kezdődik. Az épületek és a karakterek úgy néznek ki, mintha a Távol-Keleten lennél. A falu összes épülete belülről megtekinthető. A hangulat nagyon jól néz ki a keleti stílusú faépületek és a hagyományos kimonós falusiak körében. Ennek a helynek a lakói vagy kisebb feladatokat adhatnak Önnek, vagy kereskedhetnek Önnel, és akár különféle szolgáltatásokat is nyújthatnak.

E világ lakói szörnyekre vadásznak. Ezzel meg kell küzdened, főleg, hogy ezek az óriási lények rendszeresen megtámadják a falut. Egy szörnyeteg megölésével erőforrásokhoz juthat jobb páncélzat létrehozásához és fegyverek fejlesztéséhez, ami lehetővé teszi, hogy egy még erősebb ellenséget válasszon következő célpontként.

A rendelkezésre álló fegyverek kínálata meglehetősen nagy - 11 fajta. Mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet.

Lesz:

 • Kétkezes kardok
 • Bastards
 • Pajzsok és kardok
 • Dupla penge
 • lándzsa
 • Spears
 • Kalapácsok
 • vadászkürt
 • Dobóbalták
 • Rovarcsípő
 • Power Blades

Mindegyik fegyvertípusnak van speciális harci technikája, az arzenáljuk elég nagy, minden gyönyörű és látványos.

A harcrendszer nagyon változatos. Egyes fegyverekkel akár egy szörnyet is fel lehet szerelni és például falhoz ütni. Lehetőség van egy speciális csali segítségével a gigantikus riválisok egyikét a másik élőhelyére csábítani, és végignézni e két óriás küzdelmét, vagy akár nyergelve támadni a másikat.

Játszhatsz toronyvédelmi módban is, ha különféle katapultokról, ballisztákról és egyéb védelmi eszközökről támadod meg a falut megtámadó szörnyeket.

Egy társ társaságában mozoghat majd a világban, ez lehet egy macska vagy egy szokatlan megjelenésű kutya. A kutya ráadásul egyfajta szállítóeszköz és felnyergelésével nagyban megkönnyítheti a mozgást a különböző helyszínek között.

A kampány során mindkét társ utazhat veled, de többjátékos módban közülük kell választanod.

A játékban lévő kampány nem túl hosszú, és viszonylag könnyen átadható, de jobb ebből kezdeni a játékot. Ez felkészít a nehezebb többjátékos csatákra, és megtanít különböző típusú fegyverek használatára.

Ahogy körbejárod a világot, ne hagyd ki azokat a tárgyakat, amelyek segítségedre lesznek a csaták során. Különféle tulajdonságokkal rendelkeznek, növelik a támadás vagy védekezés erejét, vagy csaliként szolgálhatnak szörnyek számára.

A

Monster Hunter Rise ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a Steam játszótéren vagy a hivatalos weboldalon.

Kezdj el játszani most, hogy a világ legerősebb szörnyvadászává válj, aki mentésre szorul.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more