Könyvjelzők

MonstersArmy

Alternatív nevek: MonstersArmy

MonstersArmy Online - többjátékos böngésző alapú stratégiai játékfilm műfaj. Találsz magad egy olyan világban, ahol nem állíthatod meg a vámpírok és a vérfarkasok közötti harcot. Azáltal, hogy csatlakozol az egyikhez, a saját kezébe kell vinni a gyeplőt és hatalmas kolóniát kell létrehoznod. A kastély és a vadászat elleni szerencsejáték kampányok közötti menedék. Természetesen senki más nem közönséges ember, és nem gondolja, mi történhetett vele. De amúgy is, és ha elkezdi a MonstersArmy játékot veled, akkor már megtörtént. Miután megtámadták a sötét erdőben, amikor saját utat követtek, munkát végeztek, teljesen másképp ébredtél. Most - szomjas véres hús. Az örökkévaló éhség az olyan cselekedetekhez fog vezetni, amelyek a közelmúltban gyalázatosak és undorítóak voltak. De mit tehetsz? Meg kell élniük és mindent meg kell tenniük, hogy kényelmesen érezzék magukat az új képen. Végül még a kérdést is felteszik - és talán jobb, hogy minden történt?

A játékvilág a háborúzó pártok, a hihetetlen események, az őrült kalandok, és még sok baj miatt van a forradalomban a saját erődítményében, jól van, és törődik a karakterek szivattyúzásával, és így veretlenül. És mindez elérhető lesz, amint átadja a MonstersArmy regisztrációját. Fiók létrehozása - meglehetősen egyszerű folyamat. Kötelező kitölteni olyan mezőket, mint például az e-mail cím, a felhasználónév, a jelszó (megerősítés), majd jelölje be a dobozt, így fogadja el a megállapodást, és kifejezte a vágyat a hírek fogadására, majd nézze meg az e-mailt és nyissa meg az elküldött levelet. A levél egy link, amely aktiválja fiókját. Ez minden üzlet. Itt az ideje, hogy élvezd a MonstersArmy Online-t. By the way, alacsony rendszerkövetelmények lehetővé teszik, hogy gyakorlatilag bárki. Tehát menj előre!

Kezdetben el kell döntenie, hogy kihez tartozol. Vámpír - az éjszaka egyedülálló képességeivel, egy vérfarkas-szupernómi emelkedett ösztönökkel, mely nagy erővel és sebességgel felruházott. A hatalmaid egyre inkább lenyűgözővé válnak, és úgy érzed, hogy készen állsz. Csak a MonstersArmy játék lehetőséget ad egy felejthetetlen érzésre!

So, túléltél és gyilkosaid reinkarnálódása lettél. Annyi gondolat, hogy nem, azonnal vegye fel a sürgős ügyeket. Ami a kastélyt illeti, a területén számos különböző épület építésére van szükség. Természetesen nem egyszerre. És a nép és az arany viszont a legértékesebb források közé tartozik. Ha elég erősnek érezzük magunkat, és úgy gondolja, hogy elegendő vagyonuk van, akkor senki nem fogja megakadályozni a szomszédok támadását rablással. És az erőforrások a semleges városok értékes forrásai. Tehát ne ülj le.

A kampány, hogy bármilyen esélye legyen a sikerre, gyűjtsön egy lenyűgöző hadsereget. A Monster Army játék lehetővé teszi olyan csoportok létrehozását, mint a Speciális egységek, a repülőegységek, a gyalogság és a lovassági egységek. Hatásos? Ez így van, a legfontosabb dolog, hogy bölcsességet tudjam kezelni!

A játékmenet fontos eleme - kutatás. Segítenek speciális képességek feltárásában. Csökkenteni a vámpírokra A vérlust, a jobb repülési képességet, az elmeellenőrzést és a javított gyógyulást, valamint a vérfarkasok képességét rangsorolják az éhségsztrájkok csökkentése, a Lupine, a Howling Wolf és a Package taktika. Próbálja meg ezeket a lehetőségeket, mert a jövőben! Menj tovább a játékmenethez, hogy gazdag szabadidõt biztosíts! Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more