Könyvjelzők

Monsters vs

Alternatív nevek: Monsters vs

Game Monsters vs Online - egy ingyenes szerepjáték játék, ami a harcok a taktikai rendszer.

Ahhoz, hogy megértsük, mi is egy online játék Monsters vs elképzelni előtt egy szörnyeteg. Nagyon sötét és közeledik a tetemet, egy hatalmas száj, kötőhártya bevérzés? Kíváncsian, majd a regisztrált és merülőmedence, valamint más játékosok Monsters vs online.

Vegyél részt a játékban Monsters vs egyszerű, és nem tart sokáig. Az első dolog, amit meg kell, hogy a menü Monsters vs regisztráció, hogy válasszon egy karaktert a négy versenyen, ahol a faj azonnal tudni, hogy milyen szörny a képében is, például Zavriev, Maszk, Daphne düh (minden karakter saját specializáció ), és csak ezután, hogy ki a nevet. Miután egyetért a játékszabályokat, akkor be kell állítani egy jelszót, ami jön, hogy beavatkozzon az élet a szörnyeteg. Ezután hozza az érvényes e-mail, és gratulálunk, regisztráció Monsters vs telt el. Most már játszhat a karaktered Monsters Vs.

Ne számíts arra, hogy ha az egyik jelenik meg, akkor minden élőlény a kín és a sokk, hogy meneküljön. Az élet és a vér ez a szörny tele van természetfeletti problémákat.

Játszható online játék Monsters vs akkor nem lesz könnyű, mert nehéz tartani sakkban, mikor minden ugyanaz, mint te szörnyek! Állati erő és tisztázza a kapcsolatot a karmok és a fogak voltak a távoli középkorban és a modern időkben a modern szörny az Arsenal a legújabb eredmények a tudomány: az őrült és gyilkos robbanóanyagok, lézerek, és van még egy UFO! Kezelheti az összes ez könnyű lenne, csak akkor kell, hogy kövesse a szabályokat: csak ugrani és megüt célját. Elérése igazi mester, meg vannak győződve arról, hogy mindez csak a kezdet, és nincs határokat a tökéletességre.

Play Game Monsters vs online nagyon izgalmas, mert a jelenleg rendelkezésre álló változatát karakter fejlődését.

A Monsters játszhat háromféle szakmákban: pirotechnika, gólszerző és energizáló. De ahhoz, hogy indítsa el a képességek kiválasztott mezőt akkor kell használni egy adott fegyver a csatában. Amikor megnyit egy készség meg kell tanulni azt, hogy meg lehet csinálni a pontokat készségeket, amelyek csak akkor adható, ha egy új szintet a karaktered.

Monsters vs online játék van ilyen gráf egy hangot. Tone határozza állóképesség a karaktered. Abszolút minden harc használja része a hangot. De ha a szörny teljesen elfogyott a hangot, akkor azonnal meg kell vásárolni egy koktél vagy egy csillag az igazi. Továbbá, köszönhetően a csillagok a játékban lehet kapni egyéb bónuszokat, de gyakorlatilag nem befolyásolja az erejét a karakter, így egyszerű és realschiki játékosok közel azonos a szilárdság.

Ha inkább hatalmas harc, ez a játék jön létre az Ön számára. Ön képes lesz arra, hogy csatlakozzon klánok többi játékos, és azok számára, akik inkább a harcot egyedül a raktárban számos érdekes feladatok és küldetések minden ízét. Meg kell jegyezni, hogy ebben a játékban értékelik nem csak a hatalom, az erő és a félelem a kerületi képében, hanem a leleményes, ravasz és jó a logikus gondolkodás.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more