Könyvjelzők

Mortal Kombat Komplete Edition

Alternatív nevek: Mortal Kombat Komplete Edition

Játék Mortal Kombat Komplete Edition - új teremtés a cég faytingovy - High Voltage Software. Kiadók ez a játék volt a két cég és a Warner Bros Interactive Entertainment. Játék Mortal Kombat Komplete Edition PC azonnal elterjedt az egész világon, és nyert világszerte népszerű után azonnal nyilvánosságra. A Mortal Kombat Komplete Edition öröm játszani! Elvégre itt töltött jelentős újítást: a harci rendszer finomított (kombó-rendszer sztrájk egyre ingyenes), és a legfontosabb újítás - Super Meter. Ez a skála áll a három hadosztály, amely fokozatosan kell kitölteni attól függően, hogy bővülő arzenáljának technikák hős. Mindenki a játék karakterek különböznek egymástól, egyedi módszereket és sokk combo-sorozat. Meg kell jegyezni, hogy a változat Komplete Edition PC minden játékos tudja játszani a billentyűzet, könnyen beállítható, hogy megfeleljen a beállítások kezelése. Miután a harcosok a játékban konvergálnak a csatában, ahol nincsenek szabályok, és van egy cél -, hogy nyerni minden áron! Ennek érdekében, az általuk használt mindenféle fegyver és trükkök. Nem csoda, hogy az év során játszott a PC-s verzió, azt is elismerte, mint a legjobb faytingovy játék.

Beszéljünk egy kicsit a játék, és a rendszer követelményeinek, ami minden bizonnyal a személyi számítógépen. Mortal Kombat megjelent több platformon. On - Xbox 360-ra és PlayStation 3-output tartott 2011 tavaszán. Meg kell jegyezni, hogy csak újra kell indítani a játék ment javára a projekt, mert sok hiba javítva lett a játék, bár a hiba nem volt sok, de ez egy jó jel! Természetesen, megjelenése után a játék fejlesztői kapott egy nagy plusz - hihetetlen értékesítése a játék, és ugyanaz a hihetetlen lelkes éljenzés a kritikusok a világ minden tájáról - nem fog kételkedni játékosok. Digitális változata a játék Komplete Edition személyi számítógépek célja az volt, hogy jöjjön ki július 3, 2011 évben. De féltve őrzött doboz lemez játékok, elment a polcok és polcok, a harmadik augusztus. Hidd el, a játék Mortal Kombat Complete Edishn lesz a nagyon jó barátom, és munkatársai elleni küzdelemben unalom. Most kell hangrendszer követelményeket, hogy szükség lesz, hogy vegyen részt ebben a játékban:

Annak érdekében, hogy a számítógép képes "pull ez a játék, meg kell felelnie az alábbi követelményeknek.

- Operációs rendszer: 32-CIÓ, a Windows Vista, 7-ka, ka-8,

- Processzor belül nem követ jellemzők: Intel Core Duo 2. 4 GHz vagy AMD Athlon X2, 2. 8 GHz.

- RAM minimum: 2 GB.

- Video vagy NVIDIA GeForce 8800 GTS, vagy AMD Radeon 3850,

- DX 10.

, Hogy további funkciók a játék, és élvezze a teljes változata a játék, a számítógép kell a következő konfigurációt.

- OS-64-bit, Windows Vista, 7-ka, ka-8,

- Belül a processzor - Intel Core i5 750, 2.. 67 GHz vagy AMD Phenom II X4 965, 3.. 4 GHz

- RAM - 4 GB.

- Videó-szintű - NVIDIA GeForce GTX 560 vagy AMD Radeon HD 6950,

- DX 11.

A játék Mortal Kombat Komplete Edition főnökeik is rendelkezésre állnak, és meg kell foglalkozni velük. Továbbá, ha a karakterek sérült, akkor tényleg vérzik ruházat fordul a rongyokat. Ugyanakkor a játék elkészült kiváló hang kíséretében: háttérzene itt van, és éles sír, az eredeti kifejezést.

Előtt letölthető játékok nézni alaposan, Mortal Kombat Komplete Edition videó megtekintése után lehet letölteni Mortal Kombat Komplete Edition.

Kívánunk sok szerencsét! És ne hagyja el a siker!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more