Könyvjelzők

Mortal Kombat X - Mortal Kombat 10

Alternatív nevek: Mortal Kombat x

Mortal Kombat X: halálos harc.

. áprilisban, nevezetesen 2015-ben, a legendás harci játék egy sorát jelentették a Studios NetherRealm stúdió - Mortal Kombat X. Egyidejűleg kiléptek a különböző platformokon: a Microsoft Windows, valamint az One Xbox és a PlayStation 4. Sok rajongó már sikerült letölteni a Mortal Kombat X-et annak érdekében, hogy folytassa a régi ismerős karaktereket és újakat egy másik történet létrehozásához.

Minden újra találkozik a Sub-Zero és a Scorpio. A föld még nem állt helyre az utolsó Shao Kahn inváziójából, mivel az Alsó Világ szörnyű teremtményeinek új támadása az Árnyak Testvériségének vezetése alatt kezdődött. Cage egy különleges csapatcsapat váltott, és egy vak szamurájával együtt Kenshi extraszenzív tehetségeivel, valamint a Sonya Blade-t, mint főszereplőt, és az operatív csapat elment a portálra, amely a Raiden-templom bejárata volt, hogy megtalálja a Föld erejét - Jin Ez az.

But Sub-Zero, aki ismét emberré vált, és a Skorpió megtámadja a csapatot. A SWAT meghal, a helikopter összeomlik. Ennek ellenére a hősöknek szerencséjük volt, hogy túléljék és eljussanak a portálhoz. Egyszer a templomban, Raiden és Fujin szembesülnek a krekkerekkel, Kuang Chivel, a legidősebb, aki Shinnok Istent bocsátotta ki, és a zombik démonok hadserege, amit a Föld korábbi védelmezői váltak. Harmonikusan cselekedve Cage és Raiden sikerült megragadnia Shinnok saját amulettjét, de a legújabb fenyegetés csak egy részét megszüntették - a Quan Chi szabad maradt.

Kotal Kahn a Külvilág úr úrja, akivel a Föld megállapodást kötött a semlegességről, és továbbra is küzd az Alsó Világ és Milin lázadóival. Hogyan alakulnak tovább az események, a játékosok megtanulják, hogy letölti-e a Mortal Kombat X-et.

A világ személyiségei és valóságai Mortal Kombat.

A vezető karakterek nélkül - a Skorpilna és a Sub-Zero, a játék teljesen más lett volna. De a friss arcokkal való találkozás is érdekes, és a szerzők új érdekes és szokatlan karaktereket vezettek be:

  • Di tolvaj - rovar nő
  • Szokatlan pár - Torr (hatalmas maszkban) és Ferrat (törpe)
  • Cage Cassie - a Blade Sonya és a Cage Johnny
  • lánya
  • Kotal Kahn - külsõ hasonlóságot mutat az aztékok háborújának istenével, és az újonnan meghirdetett Külvilág császáraként írják le.

27 februárban, akik követték a híreket, az új hősök videóiban láthatták együtt az országokkal, például Jacqueline Briggs, Kun Jin, Takahashi, Sindel, Milin, Rein, Herron Black és mások. Márciusban a Sonya Blade, Kenshi, Cage Johnny és Jax megjelent a zombi képében a képernyőképekben. 2016-ban új arcok megjelenése várható: Bo Rai Cho, Bőr arc, Három-Borg és Xenomorph. Már bejelentették a második Kombat Pack-ben.

A Mortal Kombat X-ben a PC-kön

-es küzdelmet fejlesztettek ki a harci játék műfajának megfelelően, de a fejlesztők új kiegészítésekkel hígították őket. A telek egyre eredetiebbé vált, és a harcosok kölcsönhatásba léphetnek a helyzettel, a környező tárgyakat fegyverekké alakíthatják. Ők is rendelkeznek három lehetőséggel párbaj vezetésére, amelyek egyedülálló technikák kombinációjával vannak felszerelve. A skorpió például Ninjutsu stílusával rendelkezik, amelyben két karddal szabályozzák: Hellfire tűz technikái és a pokol -, ami az alvilág lakóit a csatában segíti.

Telepítési jellemzők.

A

Mortal Kombat X-et különböző változatokban lehet megvásárolni a standardtól a kizárólagosig. Mindegyiknek saját karakterkészlete és játékzónája van, ami más árat okoz. A játékot lefordítják a fő nyelvekbe, beleértve az orosz nyelvet, és annak érdekében, hogy a Mortal Kombat 10 indítsa el, és ne lassítsa le a szükséges CT:

  • OS: 64 bites Windows Vista / 8/8 esetén. 1
  • Szabad hely: 36 GB
  • ОП: 3 ГБ
  • processzor: Intel Core i5-750 2. 67 GHz vagy AMD Phenom II X4 965 3. 4 GHz
  • videokártya: 512 MB DX11 támogatással (NVIDIA GeForce GTX 460 vagy AMD Radeon HD 5850)
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more