Könyvjelzők

Mount & Blade

Alternatív nevek: Mount & Blade

Játék Mount & Blade - egy nagy képviselője a műfaj RPG "szovjet" lovasság elfogultság. Nem titkolta, hogy teremtés, a fejlesztők, a család Yavuz volt. A játékosok megismerkedhetnek a projekt minden szakaszában a tesztelés. By the way, a szabadtéri színpadon 2005-ben kezdődött a. Ugyanakkor alkotók soha egy pillanatra felejtsd el a játékot, folyamatosan fejlődő a kiegészítések és frissítések. Rajongók a műfaj, azonnal észrevette, hogy valami készül skála - alkalmas a hivatalos bemutató a játék, tudja kapcsolni a játékok világában. Kölcsönhatás a játékosok - azaz, talán a legbölcsebb megoldás a fejlesztők számára, akik szeretnék, hogy a projekt az emberek!

Kezdődő Mount & Blade játék, vagyis, ami a megjelenését a karaktert, és ezzel útját a vizsgálat, amelynek eredményei továbbra is függ a sorsa, és a fő jellemzői a hős, akkor néhány hasonlóság Project Oblivion. Tény, hogy a helyzet sokkal súlyosabb. Ez a projekt egy több, mint a hagyományos RPG játék. És ha összehasonlítjuk a játék más projektekkel, akkor sokkal megfelelőbb analógiát vonhatunk a Corsair vagy a Pirates. Ami igaz, ellentétben a fenti, M & B az összes fontosabb események kibontakozó szilárd talajon.

A Mount & Blade eseménytörténet területén következik be, a fiktív Világ nevű Calradia. Tájképek némileg emlékeztet a középkorban. Azonban itt nem kell elrejteni a kíváncsiskodó szörnyek és harc borzalmas rosszat. Összes játék kártya a következő öt királyságok, amely, ha jól megnézed, akkor képes felismerni Skandinávia, egyes országok Nyugat-és Dél-Európa, Oroszország, Mongólia. A főszereplő utazik területén Calradia kísérete. És ez a történet csak egy kis része a nagy és bonyolult rendszer. Minden nem áll meg egy percre. Érdemes megjegyezni, hogy a Mount & Blade karakter (legalábbis a legtöbbjük) halhatatlanok. Ezek fedezi a különböző változtatások, eltűnik egy időre, megy a börtönbe, de a játékosok tudják, hogy előbb-utóbb vissza fog térni, hogy a játékot újra, sértetlenül. Úgy tűnhet, hogy ez a ciklus karakter unalmas és érdektelen, de ez nem így van, éppen ellenkezőleg - segít, hogy jobban alkalmazkodjanak a játék részévé válik, hogy (a képernyőn arcán valami ismerős!

Játékmenet után kezdődik, akkor töltse le a Mount & Blade. A különböző helyszíneken, hogy a hős kap feladatokat és megbízásokat. Missions lehet elég különböző nehézségi szinteken - e át a levelet, vagy megölni egy embert, mint szerencsés. Amikor más emberek parancsait unatkozni, akkor próbáljon szerencsét a kereskedelemben. Ezzel a fordulat, akkor nem kell órákat töltenie feltárása címkék, különösen a kereskedelem, válassza ki az irányt a tevékenységet, majd maga a játék végigvezeti Önt a helyes úton.

Fedezze fel minden funkciója a játék lehet több, látva a leíró videót a Mount Blade.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more