Könyvjelzők

MU EREDET 3

Alternatív nevek:

MU ORIGIN 3 - RPG mobil platformokhoz. Hihetetlenül jó minőségű grafika, jól kivitelezett hangjáték és kellemes zene vár rád ebben a játékban. Fel kell fedezned egy hatalmas nyitott világot, miközben fejleszted karaktered képességeit.

A játék elindítása előtt a szerkesztőhöz kerülsz, ahol létrehozol egy hőst, akiként játszhatsz, és kitalálsz neki egy megfelelő nevet.

Ezután egy rövid bemutató után elkezdődik a játék folyamata.

Egy lenyűgöző utazás vár rád a játéktérben, ahol még Atlantisz és a titokzatos Sky City csodálatos víz alatti világa is található.

A harcrendszer elég érdekes. A csaták nagyon színesek és izgalmasak a hihetetlenül gyönyörű speciális effektusoknak köszönhetően. Ebben a játékban számos különböző technika és harci stílus tanulható és használható.

Minél magasabb a karaktered szintje, annál több harci képességet tanulhatsz meg és használhatsz fel a csatatéren.

A fejlesztők igyekeztek izgalmassá és széppé varázsolni a csatákat, ehhez rengeteg különféle fegyvert és felszerelést adtak a játékhoz.

  • Kardok
  • Kettős kard
  • Spears
  • Számszeríjak
  • Tőrök
  • Axes

És egyéb fegyverek.

Minden fegyver módosítható és fejleszthető a szükséges anyagokkal és képességekkel.

Ha egy vagy több fegyver mesterévé válsz, akkor még akkor is nyerhetsz győzelmeket, ha ellenségeid túlerőben vannak. Ha találkozik más harcművészekkel a világ minden tájáról, lehetősége lesz rá, hogy megtudja, melyikük a jobb.

Kommunikáljon játékosokkal, szövetséget köthet, és közös raideket tervezhet a beépített chat segítségével.

A játék nem cselekmény nélküli. A fő történet meglehetősen érdekes és magával ragadó. De vannak további küldetések is, amelyeket a mesevilág lakóitól kaphat.

Jelentkezzen be a játékba minden nap, és értékes nyereményeket nyerjen minden nap egy héten vagy egy hónapon keresztül. Minél kevesebb napot hagysz ki, annál érdekesebb ajándékok várnak rád.

Nem fog megunni a MU ORIGIN 3 játékot, rendszeresen jelennek meg új tartalmak. Ezek lehetnek történetküldetések, fegyverek vagy egyenruhák.

Különféle szezonális ünnepekre, sporteseményekre és bajnokságokra, versenyekre és egzotikus ékszerek és felszerelések rajzaira kerül sor a játékban. Máskor ezeknek a dolgoknak egy részét nem lehet megszerezni. Ezért használja ki az alkalmat, hogy ilyen napokon töltse fel gyűjteményét.

A fő feladatokon túl jól szórakozhat mini játékokkal, például három egymás utáni játékkal és egyebekkel.

Az ehhez hasonló nyerő játékok nem hagynak üres kézzel. Ehhez díjak is járnak.

Van egy játékbolt, ahol megvásárolhatja a szükséges tárgyakat és erőforrásokat mind játékon belüli valutáért, mind valódi pénzért. Amellett, hogy a vásárlások egy kicsit megkönnyítik a játékmenetet, így a fejlesztők munkáját is megköszönheti. Hogy ezt megteszi-e vagy sem, az Önön múlik. Pénzbefektetés nélkül is ugyanazt a sikert éri el, csak kicsit több időt kell rá szánni.

A

MU ORIGIN 3 ingyenesen letölthető Android-re az oldalon található linkre kattintva.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy legendás harcossá váljon egy fantáziavilágban, és híressé váljon a maga hatalmasságában!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more