Könyvjelzők

MU eredete 2

Alternatív nevek: MU Origin 2, MU Origin 2

MU Origin 2 - szenzációs MMORPG összegyűjti a telefonok

összes képernyőjét

Game MU Origin 2 a Webzen stúdiójából, amely a híres számítógépes játék mobil változatát készítette. Most már teljes mértékben élvezheti a folyamatot okostelefonjáról. Esetünkben az android Bluestacks emulátor segítségével fogsz játszani. Maga a játék érdekes lesz azok számára, akik szeretik a csatákat és a tömeges csatákat. Önnek át kell vennie az újonnan készített hős parancsnokságát, fel kell pumpálnia és vezetnie kell, hogy harcoljon a globális térképen szereplő többi játékossal.

Elkezdés

Az első indítás során további 1600 MB méretű játékfájlokat kell letöltenie. Ezután a játékvédő elvisz minket a csatatéren, ahol három bátor hős harcol a minotauruszokkal. Hirtelen meteorzápor indul az égből, de a meteoritok nem egyszerűek, az égből eső démonok. Hősünk nem szánkozik kétségbeesetten, és a csata felmelegíti a csatát. Így kezdődik a járatunk a MU Origin 2 világában.

Az induláshoz válasszunk egy karaktert maguknak:

  • A Sötét Lovag kéz a kézben harcol. Egyesíti a kard elsajátítását és a nyers erőt az ellenségek elpusztítására.
  • A Sötét Varázsló egy varázsló, amely az elemekre szakosodott. Mi irányítjuk azokat a misztikus varázslatokat, amelyek meglepetésként elfogják az ellenségeket.
  • Elf - Minden lökést erőltesse a legnagyobb károkért. Halálos nyilakkal lő, amelyek miatt a démonok is elmenekülnek a félelemtől.
  • A szent mágus a varázslatos művészet és az asszisztensek hívásának híve. Erőteljes varázslatokat használ, és meghívja a többi világból származó lényeket.

Mindegyik hősnek megvan a mutatása a játék összetettségéről és jellemzőiről, tehát ezt az információt figyelembe kell venni a választás során.

A játék elindul, a karaktered megjelenik a fogadóban, és elfogadja az első feladatot. Meg kell szabadulnia egy csomó póktól a város közelében. A mozgás a bal oldali joystick segítségével történik, jobb oldalon van harci képességeinek elrendezése és támadó gomb. Felhívjuk figyelmét, hogy a játéknak automatikus mozgási és csatamódja van. Tehát ne aggódj, hogy folyamatosan figyelned kell a karaktered, mert jól tud megbánni ellenségeivel, ön nélkül, vagy eljuthat az útvonal következő pontjára.

Begin menjen át a küldetés vonalon, és ezzel megszerezheti az első érméket, megszerezheti az első felszerelést, és emeli a kezdeti szintet. A szint emelésével felfedezheti a játék és a karakter új funkcióit. A történet előrehaladtával megtanulja a játék bonyolultságát, ezért gondosan olvassa el a játék karaktereit. Ugyanakkor a szint emelkedésével a támadó és gyógyító képességek köre kibővül. Óvatosan tanulmányozza őket, és használja őket a csatában, és ne felejtse el növelni a szintüket.

Podzemelya

A

MU Origin 2 játéknak van saját börtönfunkciója, amelyben a szörnyekkel és a főnökökkel kell harcolni. Készítheti őket, akár egyedül, akár egy csoportban más játékosokkal. A kaland végén jutalom vár rád. Minden börtönnek nehézségi szintje van, a játékos teljes erősségétől függően. Összesen 15 pince van, mindegyik akkor nyílik meg, amikor a karakter eléri a bizonyos szintet. Naponta legfeljebb 5 kísérlet történhet ilyen helyek látogatására. Tehát töltsd okosan őket, mert az ottani jutalom méltó. Ha felfedezett egy új, fejlettebb börtönt, de a kísérleteket már felhasználták, akkor a következő napra kell várnia.

szinttel feljebb és felszerelés

A bármely harcban a győzelem fő garanciája az ön szintje és hatalma. Alapvetően a szint növelése lehetővé teszi olyan feladatok elvégzését, amelyekhez tapasztalatokat, pénzt és esetenként tárgyakat szerez. Arra is tapasztalatokat szerezhet, hogy a térképen különféle helyeken elpusztítja a szörnyeket, ezekből értékes díjak is kiszökhetnek. Szintén erősségedet befolyásolja a felszerelés, ritkasága és az élezés szintje. Ritkaság típusok:

  • magic - zöld
  • ritka - kék
  • egyedi - ibolya
  • epikus - narancs
  • legendás - piros
A

piros sebességváltó a legerősebb és legmenőbb, nagyon nehéz megtalálni, de ha összeállítja a készletet, vegye figyelembe, hogy legyőzhetetlenné vált.

A MU Origin 2 letöltése számítógépre egyszerű. Először le kell töltenünk és telepítenünk kell a Bluestacks android emulátort, majd játszunk benne.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more