Könyvjelzők

MU Online

Alternatív nevek: MU Online

MU Online - multiplayer online szerepjáték játék a műfaj a sci-fi. Kevés a világhírű koreai cég WebZen, úgy döntött, hogy megpróbálja kényszeríteni egy adott játékban. És határozottan sikerült. Miután MU Online játék volt, nem csak a híres, hanem a tömeges játék. Szintén egy nagy plusz, hogy tud játszani a játékot MU Online ingyenes.

Kezd el a játékot, nézd meg a videót, és screenshotok MU Online, majd le kell tölteni a játékot MU Online. És most is belevetette magát a világ fikció.

Most végre egy rövid áttekintése MU Online. Kezdjük azzal, hogy kap a világ MU. A rendkívül neve a standardot nem mondom, hogy ez nem egyszerű és hétköznapi. Valóban az. Ez mind csodálatos és mesés. Mielőtt választhat a három nézet a karakterek:

• The Dark Knight,

• Sötét mágus,

• Elf.

The Dark Knight - jelentős plusz - a hatalmas fizikai erő. Jó harcol egyedül, közelharci fegyver zsonglőrködés, amely egy óriási választékban, erős páncél és erős védelem.

Sötét varázsló - vannak kitéve az elemeknek - jég, tűz, villámcsapás. Képes teleportálni, még a csata kellős közepén, ő van kitéve a tömegpusztító fegyverek, a varázslat, hogy meggyógyul, de egy kicsit gyenge közelharci.

Elf - edfiyka. Egyedi osztály, hanem a fejlődés a kifinomult, a legjobb egy távoli támadás, működik, mint egy orvos, növeli mind a védelem és a támadás szövetségesei. Jó, mint egy csapat, és külön-külön.

, De a játék ez a játék készítését teszi lehetővé egy személy legfeljebb nyolc karakter. Ebben az esetben, akkor próbáld meg bármilyen karaktert. És a legérdekesebb dolog a játékban, nem, nem egy hasonló karaktert. Mindenki más. Mint alkotók nyújt nagy a választék a ruházat és felszerelés.

Játssz MU Online Lesz kíséri egyetlen fő cél - a harcot a gonosz oldalon, megsemmisíti az összes szörnyet, útban. De ha elmélyítése, akkor természetesen törekszünk arra, hogy gyorsan a következő legmagasabb szinten, hogy vesse fel ezeket a jellemzőket és készségeket, hozzon létre egy erős karakter.

MU Online játék lehetővé teszi, hogy létrehoz csapat két változatban:

• ideiglenes - Party,

• Állandó - céh.

Itt, plusz az, hogy akkor hívja a barátait, és hozzon létre egy baráti társaság.

Amikor kiválasztja a karaktert, hogy egy adott osztály minden városban. És ott van a mellkas célja, hogy szüntesse meg a pénzt.

A játék, megtalálja sok érdekes és izgalmas tényeket.

Továbbá, a játék Mu Online Free megadja neked a lehetőséget, hogy túlélje a játékban, hogy van, nem kell, hogy az igazi pénz. De még mindig nem fogsz meggazdagodni könnyen.

A játék készül a jó grafika, könnyen megkülönböztetni a helyzet a városban. Ideális vezethető karakterekből semmi pótkocsi. Hang memória, és nem vonja el a játékot.

Általában meg lehet kezdeni a játékot, fantasztikus karakterek a bájos világban. Játszunk jó!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more