Könyvjelzők

Kórházom

Alternatív nevek: Saját Kórház

Game My Hospital létrehoz egy fejlett klinikát.

Medikális téma a virtuális világban nem kifejezetten fejlett, hanem azért, mert az új elemek mindig figyelmet kapnak. Legutóbb a My Hospital játék jött létre Androidra, de a játékosok millióinak már sikerült megismerniük. Ha azonban a számítógép nagy képernyőjén szeretne szórakozni, akkor ez is elérhető. Az orvosi szimulátorok szerelmeseinek egy egyszerű My Hospital regisztrációt kapnak. Nevét egy speciális mezőbe írhatja be a játék főoldalán, vagy adja meg a Facebookon keresztül. Azt is szeretnénk, ha a játékosok teljes mértékben rusztikusak lennének, ezért nem lesz probléma a megértéssel. Minden korosztály számára tervezték, és érdekes lesz mind a gyermekek, mind a szüleik számára. Ez kiváló ok arra, hogy minden családtag saját klinikáját fejlessze, hogy az eredményeket rendszeresen hasonlítsa össze.

Tudjon orvosnak.

Az elkezd játszani a My Hospital-ban, először egy rövid videót jelenít meg. Képzeld el, hogy olyan diák vagy, aki egy orvosi egyetemet végzett, amely előtt minden út nyitva van. Hazaérkezéskor felfedez egy csomagot a nagyapjától, amelyben a kártyát és a kulcsot tette. Miután elhaladt az ábrán feltüntetett útvonalon, az orvosi központ hatalmas épülete előtt áll, és a kulcs csak belőle.

A

Dedulya levelében közli, hogy ez a klinika most a tiéd, és mint menedzser, döntéseket hozhat az elrendezéséről. Igen, vannak nagyapák! Mivel kezdő vagy, nemcsak az orvostudományban, hanem vezetői pozícióban is van, egy szép asszisztensed van. A szervezeti folyamat minden kezdeti szakaszában vezet majd, elmondva és bemutatva, hogy mit kell tenni a struktúra működéséhez.

 • Open register
 • Az első beteg
 • Please adja meg a fő meglévő szekrényt
 • Jobb személyzet
 • Növényi növények
 • A laboratórium munkáját
 • Az italokat és az
 • -es vitaminokat hozza létre
 • Segítsen embereket a megfelelő embereknek
 • Expand szerkezet
 • Customer friends

A tanulási folyamat elég hosszú, és ha még soha nem játszott hasonló szimulátorokat, akkor biztosan nem kerül be a holtpontba, amikor nem világos, hogy mit kell tennie. De még akkor is, ha az aktív tanulás fő folyamata befejeződik, az asszisztens nem fog eltűnni, és gyakran új információkat, tanácsokat vagy feladatokat dob ​​fel. Folyamatosan kell dolgoznod, különösen az elején, amikor még nincs semmi. Ahogy a My Hospital játékban játszol, több tucat új betegséget fedez fel, és megtalálhatja a gyógyszert. Ne feledje azonban, hogy a beteg helyreállításához nemcsak tablettákra van szükség, hanem kellemes légkörre is. Amikor a beteg jól érzi magát, a gyógyulás sokkal hatékonyabb. Emlékezz erre, próbáld meg kényelmet teremteni a szobákban. Ehhez látogasson el a virtuális boltba, és válassza ki a rendelkezésre álló dekorációs elemeket.

Milyen egyéb is tetszik, a játékosok nem félnek a betegségek ilyen félelmetes nevétől. A My Hospital iPlayerben inkább a mosoly, mint a félelem. Például, ha a betegnek fejfájása van, szüksége van egy gallérra. Ilyen rosszullét, mint a "csúszós tüdő", a "jégpálma" és a "torok a chili" is teljesül. De hogy melyik orvoshoz kell őket elküldeni, meg kell találni, mert sok órányi izgalmas játék van.

Végül, szeretném megemlíteni még egy kellemes pillanatot óránként, a játékosok díszdobozokat küldenek. De nem lehet azonnal megnyitni őket, de gyűjtsük össze őket, hogy később értékesebb ajándékot kapjanak. Tanulmányozhatja az orvosok és a betegek személyes fájljait, sőt láthatja gondolatait és észrevételeit, amelyek segítenek megérteni, hogy mit kell.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more