Könyvjelzők

Az én időm a Portiánál

Alternatív nevek:

My Time A Portia egy olyan játék, amit nehéz egyetlen műfajhoz sem kötni, rengeteg különböző feladat van benne. A játék grafikája meglehetősen jó minőségű, rajzfilm stílusú. A zene jól illeszkedik a helyzethez. Néha pihentető könnyű és energikus a csaták során.

Amikor elkezded játszani a My Time At Portiával, a karakterszerkesztőbe kerülsz, ahol tetszés szerint kiválaszthatod a főszereplő nevét, nemét és megjelenését.

A játék egy posztapokaliptikus világban játszódik. A főhős apjától örököl egy műhelyt, aki eltűnt valahol, és a Portia nevű városállamba költözik. Ez egy szép hely, kedves emberekkel.

Sok érdekesség vár itt:

  • Fedezze fel a környéket
  • Bányászati erőforrások
  • Küzdelem a gonosz teremtményeket a város körül
  • Bővítse birtokait
  • Új gépek létrehozása
  • Bútorozza be otthonát

és még sok más.

Az első lépés az, hogy most átvizsgálja műhelyét, és felvázolja a helyreállítási tervet. Nem lesz könnyű, mert mindenhol lépést kell tartani. Szükséges a ház és a műhely felszerelésének helyreállítása, erőforrások kinyerése olykor akár harccal is. Ügyeljen arra, hogy elegendő mennyiségű tűzifa álljon rendelkezésre, amelyen a legtöbb berendezés működik. Frissítse felszerelését és fegyvereit.

A játékidő nagyon gyorsan telik, minden erre a napra tervezett dolgot be kell fejezned legkésőbb hajnali háromig. Ellenkező esetben a karakter elalszik, és másnap reggel az ágyában ébred fel. Ha katasztrofálisan nem teljesít akár minimális feladatot is, a beállításokban a játék sebességének módosításával növelheti a játéknap időtartamát.

A generátorok építése után kicsit könnyebb lesz a játék, mivel a gyártás egy része automatizálható lesz.

Igyekezzen jó kapcsolatokat fenntartani a város összes lakosával. Különleges skálán megtudhatod, hogyan bánik veled a karakter. Ezen kívül előnyös, ha egyetemesen szeretnek. A barátok kedvezményt adhatnak az üzleteikben.

A fő történeti küldetéseken kívül más típusú küldetések is vannak a játékban.

Négyféle feladat van a játékban:

  1. A földrajzi terjeszkedési telkek több felfedezésre váró területet nyitnak meg.
  2. A város elrendezésének történetéhez további kényelmi szolgáltatások, például világítás és közlekedési megállók létrehozása szükséges a városban.
  3. A falusiak apróbb feladatai általában egyszerű feladatok az udvaron padok építése vagy a földek vízellátása.
  4. Guild küldetés naponta megjelenik a hirdetőtáblán. Ha mindet hiányzás nélkül teljesíti, a hónap végén szép jutalom vár rád.

Emellett a játék rendszeresen ad otthont különféle nyereményekkel járó versenyeknek. Az anyagi jutalom mellett az ilyen versenyek megnyerése javítja a város lakóinak hozzáállását Önhöz.

Van romantika is a játékban. Választhat párot, alapíthat családot és még gyereket is vállalhat.

My Time At Portia ingyenes letöltés PC számítógépen, sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a fejlesztők hivatalos webhelyén.

Kezdj el játszani most, a játékban kellemes légkört találsz, ahol még a szörnyek sem tűnnek ijesztőnek, és sok érdekes tevékenység!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more