Könyvjelzők

Saját Lands

Alternatív nevek: My Land

A sok különböző online játék áll My Lands. Különleges rendszerkövetelmények nincs itt, hogy eggyé váljon a játékosok a játék, csak az kell, hogy az internet abszolút minden számítógép és egy böngésző az egyik a legújabb verzióra.

A játék cselekmény egyszerű: My Land meghívja Önt, hogy legyen az uralkodó a város egyik oszlik része a birodalom és a harc a dominancia más területein a többi uralkodók, mint például a kis darab az egykor hatalmas birodalom. Meg kell küzdeni a mágikus fekete gyöngy. Erőforrás, amelynek birtoklása ad kiváltságokat időnként. Megtalálható számos küldetések, de lehet kapni a pénzt egység. My Land játék, amely részt vehet a gyermekek és felnőttek, nagyon könnyű a kezdőknek. Azt kell mondanom, hogy én Lands online regisztrációs tökéletesen egyszerű és könnyű eljárás során ez a játék fogja mondani, hogy mi lesz a következő lépés. Például, lehet választani a városban, hogy hamarosan a hős és a lábát, így egy virágzó és sikeres. Ehhez elég csak töltse ki a mezőket, az egyik a neve a hős - be és adja meg a jelszót a megfelelő mezőbe. Ebben az esetben is meg kell választani a versenyt, akkor tartozik a karaktered. A játék My Lands kínál négy: a világos és sötét elfek, démonok és lovagok. Ki a jó és ki - rossz, itt könnyen érthető: a sötét elfek és lovagok képviselik a világos és sötét elfek és démonok - sötétség. Mindegyikük egy online játék My Lands során 8 féle csapatok. Ez magában foglalja a képviselők a különböző mesterségek: mágusok, gyógyítók, nyilak, és más zsoldosok. Van egy speciális fajtája, és - szörnyek.

Fény Elves - Magic él erdőkben hatalmas vízesések. Knights - él a Szentföldön.

Dark Elves (Drow) - bujkál az erdőkben, a Damned.

Demons - inkább a halott földet.

Mindegyikük valamilyen bónusz a játékban, hogy bizonyos katonai egységek, és természetesen, a kitermelés a források. Például, a tündék fizethető prémium a kitermelés a fa, és egy bónusz, hogy harci egységeket kapnak, mint gyógyítók. Ők képesek újraéleszteni a csata után. Knights kiadott bónusz gabona és arany. Ők is folytatják a hátizsákban kétszer mások. Sötét elfek kap ösztönzést a fa és a vas, és a bónuszok joguk van a készülék, mint a varázslók. Demons a gólok a kitermelés a kövek, és egyéb kiváltságokat, akkor a támadás során is lehet erősebb, mint a többi faj a harmadik. Így kapnak egy plusz a zsoldosok. Tehát azt látjuk, hogy az egyensúlyt a 3 futam megállapított tökéletesen, és kiválasztja ezek közül bármelyik lehet eljutni a csúcsra, köszönhetően az egyéni jellemzők és készségek a kiválasztott faj.

Azok számára, akik nem tudnak várni, hogy játszani a játékot online Saját Lands, hozzátéve, hogy a Fekete Gyöngy - nem csak a mágikus forrás. Ez nem tud a fosztogatás. Tudnak fizetni a prémium szolgáltatások. Emellett különleges trófea, van néhány fontos természeti erőforrásokat, hogy hasznos lesz a fejlesztési és fejlesztések:

- Fa

- Gabonafélék

- Kő

- Gold

- Iron.

Ezt az öt forrásokat nyerhető különböző módokon, akkor - ebben a pillanatban, a tárolás, de akkor kivonat őket az ellenség, készítse el a boltban. Ezt nevezik a harci küldetést a játékban. A játékosok szintén nem harci feladatokat. Például, akkor tárja fel az országot, hogy kémkedjen, monitor, vagy akár gyarmatosítani, és minden, kivéve természetesen a munka.

In My Lands játszani egy nagyon egyszerű és szórakoztató, vársz az új kalandok és érzelmek, kivéve, hogy találkozni fog a sok új barátot.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more