Könyvjelzők

Rejtély

Alternatív nevek: Rejtély, rejtély

Rejtély Online - ingyenes multiplayer online böngésző alapú játék, amelynek célja, hogy megtörje minták ábrázolása multiplayer online játékok. Meg kell jegyezni, hogy az online játék Rejtély egy analóg kártyát. Sokan azt gondolhatják, hogy a legizgalmasabb és egyben a legdrágább játék - természetesen a póker. De a sajátosságait kártya szerepjáték játékok a helyzet, hogy a játékosok játszanak csak a fedélzeten, és sok ritka kártyák a sorrendben több ezer dollár. Ahhoz, hogy a kártya társasjátékok többször fog versenyezni elismert szórakoztató, mint a póker, blackjack és mások. Általánosságban elmondható, hogy játszható online játék Rejtély interensoe nagyon pontosan azok számára, akik még soha nem belekóstolt az asztali szerepjáték játék.

Vegyél részt a játékban Rejtély egyszerű és egyértelmű. Mindössze annyit kell tennie, - adja meg felhasználónevét és jelszavát. A fejlesztők ügyeltek, hogy ellenőrizze a Mystery nem tartott sokáig, és nem fáradt maximum.

Szóval, vissza a játékba. Mi - névjegykártya szerepjáték? Ez hasonló a szokásos szerepjáték játékok, egy kivétellel: az összes esemény történik a játékban, le a kártyákat. Minden körben egy játékos teszi a pályán, és játszani egy kártyajáték situtsiyu ott leírt. Rejtély online játék, nem kivétel ebben a tekintetben, de oda kell figyelniük, hogy néhány részletet.

Például, nem lehet agyatlanul terjed, amikor a legerősebb kártya, mert minden karakternek van egy bizonyos mennyiségű energia megoszlik mind a hat elem tartozó, érzékeli a kártyát. Valójában, az elemek a játékban Bemutatta a tűz, a föld, a víz, a levegő, a halál és a semlegesség, mindegyik befolyásolja, hogy sokan azok közül, vagy más kártyát használhatja. Azt ábrázolja, hogy a szörnyek fogja támadni a csapat az első ellenség. Alapvetően, a játék lehet tekinteni meglehetősen sbalansirovannnoy. De a Rejtély játék online nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik első pillantásra: a gubanc, hogy valaki a szerencse is mosolyt az elrendezés térképeket, és valaki - nem. És akkor a játék lesz nagyon hasonlít vesz el cukorkát a baba. Tehát, az elv a következő: Ha jön a sok energia a víz, a legracionálisabb szörnyek megtámadják ezt a különleges katasztrófa, mert lesz ennek a legtöbb kárt az antagonista.

Meglepő eleme a játék - semlegesség, amely egyesíti az összes funkció más elem, és ha egy semleges kártyát fogyaszt energiát a mágikus elemek egymáshoz. Kártyák ezt az elemet is joggal tekinthető a legsikeresebb és ritka. Nem nincs ilyen kártya a csatában elvben lehetséges, de néztem, milyen erős, mint általában, ők szörnyek - logikus azt feltételezni, hogy a játék az online Rejtély ezeket a kártyákat érdemes. Online játék Rejtély elég fülbemászó a felületen.

Közvetlenül a regisztráció után fog játszani Rejtély kicsit szokatlan, elsősorban azért, mert az első nem könnyű navigálni, és hogyan, mi történik a játékban. A legjobb megoldás az Ön számára trek NPC kibocsátó feladat. Így egy diszkrét módon megismerjük a mechanika a Quest online játék és gyorsan részt a folyamatban.

Ha szükséges, akkor is lesz egy erős varázsló, és meglepő, de az utat a Tower of Magi kemény és tüskés. Alatt a képzés, meg kell végezni a feladatot olyan nehéz, és csak monoton, az oktatást harcok, hogy nem hozza meg a tapasztalat, és csak egy idő után az ajtó kinyílik a mágus torony előtted, és meg lehet tanulni valami újat a paloták.

Játszd Rejtély megéri, mert csak ott lehet érezni a varázsát kártya és a szerep-játék, hogy megértsék, mi -, hogy képes legyen helyesen azonosítani a lehetőségeket, és épít taktika, keresi a harci helyzet. És mindez - a kártyákat! Ne lézeng, regisztráljon, és indítsa el a mágikus utazás.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more