Könyvjelzők

My Sunny Resort

Alternatív nevek: Saját Sunny Resort

Play My Sunny Resort (Saját napos üdülőhely) üdülőterület saját kezükkel.

A

-es élet a tengerparton szilárd nyaralássá vált, saját üdülőhelyet kell kiépítenie. Ez lehetőséget ad az én napos üdülőhelyem játékomra, de egy csupasz folt javára fog működni, ami ötcsillagos szállodát jelentett az összes kényelemmel.

Etot böngésző szimulátor tökéletesen szórakoztatott bármikor, de különösen télen, amikor a nyári nap simogató melegségébe szeretne bemenni. A Private Resort egy álom, amelyet könnyen megvalósíthatok, ha játszani szeretnék.

Nem csak nem akarsz menekülni a paradicsomi szigetre. Ha egy bungalóban többet szeretne rendezni, ha egy bizonyos helyen van, vagyis ott van a nyaralás alatt álló emberek, és pozitív véleményt nyilvánítottak a barnulás és a szórakozás szintjéről.

- Az Ön feladata, hogy több vásárlót vonzzon, mint a versenytársai. Ahogy játszol, megtanulod a játék akcióinak fontos finomságait. Semmi szokatlan:

Vashi bungalók.

 • Stroyte épület különböző naznacheniya
 • Obustraivayte bungalók változó mennyiségben zvezd
 • Nanimayte personal
 • Raznoobrazte szabadidős otdyhayuschih
 • Zarabatyvayte tapasztalat és valyutu

Nachinaya játszani a játékot Saját napos üdülőhelyem (a napsütötte üdülőhelyem), csatlakozol az utazó rajongókhoz, ízléses pihenés és szórakozás. De mint Önnek, először is, egy vállalkozásnak számos fontos feladatot kell megoldania.

A következő bungaló építése, nem csak a házat helyezi el, és belsejében egy belső teret hoz létre. Ne feledje, hogy kényelmesnek kell lennie, és minden elem javítja a kényelmet, drágább bungalókat, és befolyásolja az üdülőhely pénzügyi vagyonát és presztízsét.

Chem drága szobabelső, annál magasabb az osztály, de mivel az üdülőhelynek minden lehetőségnek kell lennie, nem minden ötcsillagos luxus. A népszerű bungalók követik az emberek kívánságait. A csoportnak két csillaggal rendelkező szobát adhat, még akkor is, ha megkérdezték őket, de fordítva nem fog működni azoknak, akik többet akarnak, nem kevesebbet.

A

ház 3–6. A tengeri kagylókból a legfontosabb pénznem, elnöki lakosztályt vagy esküvőt építhet.

Landscaping.

Az emlékeztetni kell arra, hogy regisztrációra van szükségem Saját napos üdülőhelyem. A barátaidat is meghívhatja, ha e-mailt küld a hírnek, és javasolja, hogy csatlakozzon a játékterület napenergia üdülőhelyéhez.

Most visszatérünk a szimulációs képességek tanulmányozásához. Saját tapasztalatom szerint tudod, hogy az embereknek több helyre van szükségük a szeszélyük teljesítéséhez:

A

Chem tovább bővíti üdülőhelyét, annál több személyzetet kell kiszolgálnia.

 • Lavki és suvenirami
 • Restorany és kafe
 • Diskoteki
 • Basseyny
 • Sportivnye oldal és zaly
 • Ekskursii
 • Punkty prokata

Felveszi, hogy a személyzeti osztályba jusson, amint egy bizonyos szint eléréséhez épül. Most már elég séfek, edzők, ajándéktárgyak, golyók, ruhák, édességek és gyümölcsök, pincérek és más alkalmazottak lesznek. A menedzserek minden kérdésre válaszolnak, és más dolgozók termelnek, árut árulnak, valamint részt vesznek a bungalók és öntöző berendezések tisztításában.

Skoro az iPlayer-ben A napsütötte üdülőhelyemben hajók és taxikabinok számára is felépíthetsz egy dokkolót, a vendégek élvezhetik az üdülőhelyek közötti mozgást, és élvezhetik az utazást.

Prohodite küldetések, pénzt és hírnevet keresnek, kommunikáljanak a játékosokkal, megpróbálják kielégíteni a turisták összes igényét, és akkor nem leszünk elég, ha meglátogatnád az üdülőhelyet.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more