Könyvjelzők

Mythos

Alternatív nevek: Mitológia

Mythos Online - szerepjáték játék ingyenesen, a történelem folyamán, amely megérdemel egy külön feljegyzésben. A lényeg az, hogy egy ponton a játék fejlesztés fagyott kaliforniai stúdióban, a hangsúly, míg a fejlődő játék Hellgate: London. Ezt követően, a jogot, hogy átdolgozni a projektet vásárolta meg a koreai fejlesztők, akik komolyan veszi a játékot, és hozza az eszembe. Egy idő után, a fejlesztők a világ elé a gyermek befejezte. Mythos az online játék, hogy érdekes lenne minden rajongója a híres sorozat Diablo, mesél a különböző mitológiai csaták és legendák az ókori Görögország.

Vegyél részt a játékban Mythos nem fog, ha sok időt. Vedd el, amennyit csak lehet a helyszínen, vagy közvetlenül a test a játék kliens, és itt-ott meg kell adnia ugyanazokat az adatokat: fiók nevét, e-mail címét és jelszavát, hogy hozzáférjen a fiók. Ezt követően, az e-mail kap értesítést arról, hogy a regisztrációs Mythos befejeződött, és akkor kezdj el játszani.

Online játék Mythos feltűnő annak unusualness. Egyik fő jellemzője jár, hogy valójában ez hétköznapi. Mit jelent ez? Igen, hogy a kötet a közönség, hogy ez a játék lenne, mint, nagyon-nagyon jó. Valójában, először is, a fejlesztők már gondoskodott arról, hogy ha a játék nem volt semmi baj, de csak a folyamatos soha véget nem érő öröm. És tulajdonképpen, nyugodtan mondhatjuk, hogy már elsajátították a feladatot lelkesen.

Megszorító interface - ez a fő gondolata a játék tervezői: semmi felesleges, csak a szint az egészség, mana és helyesírás piktogrammki, amit rendelt a bal és a jobb egér gombbal. Ugyanez a design fejezi ki az aszkézis és a játékmenet is. Például, az osztály rendszer, meglepte a rugalmasság és az egyszerűség. Például, ha mindig is egy mágus, de egy bizonyos ponton rájött, hogy ez nem a tiéd, és úgy döntött, hogy megváltoztatja a specializáció. És akkor megy a fejlesztők, hogy engedményeket. Nem létrehozása új karakterek, csak annyit kell tennie, - egyszerűen, hogy jöjjön a legközelebbi városba, és módosítsa ott egy külön osztályt a NPC a nominális összege játékpénz.

Mythos onlyn játék nem meggyőző az eredetiség, és azt mondják, semmi, mint beállítás - már nem újdonság. De itt van a tervezés minden, ami történik a játékban - ez az, ami a játék lassan, de biztosan halad a létrán a sikeres online termékek. Valószínűleg szerepet játszott itt egy érdekes ötlet, és a tervezők próbálja, hogy a játék világában egy kicsit rajzfilmszerű, hogy a festék a zord mesék az ókori görög mítoszok. És még ijesztő Cyclops ebben a játékban olyasmi, mint egy cirkuszi medve, kacsázó egyik lábáról a másikra, és kancsalság szeme.

Válassza ki a versenyt a játék egyáltalán nincs hatása a játékmenet és jellemzői a karakter, így kezdődik a játék online játék Mythos, csak olvassa el az esztétikai preferenciák. Most néhány szót az egyes futam: Men - nemes, bölcs és erős hősök, akiknek kihasználja a híre, hogy sok vidéki, Küklopsz ugyanaz - a bugris és jóindulatú, de erejük megrémít mindenkit, aki legalább egyszer velük találkozott. Szatíra - született kalandor, mindig készül valamire, és felkel, jól Szörnyecskék - az egyetlen olyan verseny, hogy a beszéd a tudomány "te", és jó okkal, mert csak ők tudják őt - a jövő.

Csak a játék három játék osztály: Pyromancer - urai a tűz és a gonosz szellemeket vadászok. Csak hívja őket, alázatos Infernal és tüzes fegyver birtokában. Játssz online játék Mythos ez az osztály nem lesz könnyű, de nem menie érdekes.

Blood Knight - egy hős, egy elnyűtt, és már sok csatát, akinek fegyvere egy gigantikus hatalmas kard vagy a csatabárd. Knights képesek viselni nehéz páncélt.

Ugyanaz a mérnök - egy okos feltaláló, amely tartalmazza az Arsenal is lőfegyverek. Rajta kívül a mérnökök robbanószert, vagy akár építeni egy csapda.

Összefoglalva, érdemes megjegyezni, hogy játszani Mythos jó lenne, hogy bárki, aki nem idegen, hogy az ókori Görögország és akik mindig is arról álmodott, hogy úgy érzi, az igazi hős az ősi mítoszok. Siess, álomszerű világ vár rád!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more