Könyvjelzők

Navi kor

Alternatív nevek: Navi kor

Navi Age játék: Pirate Story

A kalóz nem könnyű. Állandó gördülő, erős rum, sózott hal, örökké elégedetlen kapitány és áruló barátok társai. És mégis, hívd meg őket, hogy menjenek partra, és törvénytisztelő srácokká váljanak, gyorsan elviselik a cápákat.

Igra Navi Age, talán a leginkább sokoldalú böngészőjáték, amelyben a mechanika és a belső világ valóban lenyűgöző méretet ért el. A fejlesztők a legnagyobb figyelmet fordították az összes pillanatra, a részletekről a hajók felszereléséig és a karakter jellemzőkre. A Navi-ben a játék nagyon érdekes, izgalmas, lenyűgöző.

Lift horgony!

Egy olyan játékos, aki még soha nem figyelt a tengeri témára, hamarosan tökéletesen képes lesz működni olyan fogalmakkal, mint a rejtjelek és a mizzen-mast, az egyenes és ferde vitorlák, az előtér és a raktár. Idővel felépítheti saját hajóját. A menüben láthatja a jellemzőit:

 • Parusa
 • ügy
 • tálak
 • Uvorot
 • Tochnost
 • Kritikus támadás
 • Kritikus védelem
 • Zaschita
 • N-Parsa
 • teljesítménye
 • Power V-Sail
 • Power vidám
 • Tip
 • Tryum

Tut megtudja, mennyi anyagot fog használni a harci hajó építéséhez, és mennyi lesz a költsége.

Az összes játék funkcióhoz való hozzáférés, amelyet a játékos megkap, amikor a Navi Életkori regisztrációt teljesítette. Emberek milliói éltek ezzel a kiváltsággal, és most nyílt tereket szántanak, felfedeznek földeket, kincseket keresnek, harcot és alku, általában általában aktívan viselkednek.

Miután átvette a hajót, hívjon egy félelmetes csapatot. Mivel a böngészős játékoknak mindig valamit fejleszteniük kell, a Navi Age iPlayer folytatja ezt a hagyományt. A hajók és a tengerészek számára növekedési mutatókat kell biztosítani, de a kapitánynak nem szabad lemaradnia. Ha bizonyos tulajdonságok támadás közben segítenek, mások a védelemben és a közelharci harcban részesülnek. Néha az egyik jellemző élesítéséhez elegendő a berendezés frissítése.

Csata vagy kereskedelem?

A csata eredménye attól függ, hogy milyen gondosan és felelősségteljesen eljött egy csapat és egy hajó kiválasztása, felszerelésük és képzésük. Végül is Hook kapitány nem csak a heves tekintetének és a horog élességének támaszkodására támaszkodott, hanem ágyúkra, puskaporokra, kardokra és pisztolyokra támaszkodott.

Ha a lakókocsikat támadja, és más játékosokkal harc-shootoutokat rendez, próbáljon meg még a fogakra, hanem a hajgyökerekre. Ne feledje, hogy ellenzi a valódi játékosokat, akik érdeklődnek a győzelem iránt, és nem kevesebbet kapnak, mint te. A flotta több hajóval rendelkezik, amely tökéletesen védett és katonai fegyverekkel van felszerelve, és a legénység jobban képzett és több tapasztalattal rendelkezik.

Ha megérti, hogy még nem érett az aktív cselekedetekre, akkor előnyösebb lehet az Ön számára, miközben foglalkozik a kereskedelemmel, pénzt, pénzt és készségeket takarít meg. Sok kontinensen nincs hiány a kereskedelmi kikötőkben, és könnyedén kapcsolatba léphet velük, szállíthat különböző árut eladásra és megvásárolhatja a szükséges erőforrásokat. Azáltal, hogy szomszédai értékes termékeket kínálnak, tisztességes összeget kereshet, és elkezdhet valamit, amire sürgősen szüksége van ebben a pillanatban. És elérve az ötvenedik szintet, bővítheti a flottát és automatikusan hozzárendelheti a kereskedelmet. Ez megszabadít minket a partok közötti állandó utazás alól, és értékes időt biztosít a létfontosságú, jutalmazó tevékenységekhez.

A

Developers a szemgolyókhoz különböző lehetőségeket töltött be, hogy saját történetet alakítson ki. Érdekes, változatos bonyolultságú, színes harcok, nagyszerű tájak, nagyszerű grafika és online játékos kommunikáció, csak a jéghegy csúcsa. Meg kell tanulmányoznod a többit magad, miután belevágtál az izgalmas telek hullámaiba.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more