Könyvjelzők

Navy mező

Alternatív nevek: Tengeri mező

Navy Field online egy hatalmas multiplayer online játék. A második világháború alatt fog játszani, ahol harcolni kell az ellenséges flottákkal.

Meg kell választania egy flottát, melyik országot irányítja az Egyesült Államok, Németország, Japán, Franciaország, Olaszország vagy a Szovjetunió.

A

NavyField ingyenesen letöltheti a játék hivatalos honlapján.

NavyField regisztráció nem fog sokáig tartani, szüksége lesz:

 1. sit a játék hivatalos honlapján,
 2. hozzon létre fiókot:
 3. adja meg a fiktív bejelentkezést:
 4. adja meg a létrehozott jelszót:
 5. adja meg e-mail címét.

Következő, elkezdheti a játékot, mert ez az oldal főoldalán adja meg a bejelentkezését (azonosítóját) és jelszavát (jelszót).

A játék kezdetén lehetősége van arra, hogy kiválasszon egyet a javasolt játékmódok közül, a hajó választása és maga a csata is attól függ. Ön képes lesz harcolni mind a fregatton, mind a tengeralattjárón. A harc különböző napszakokban fordulhat elő. És akkor is lehetősége van arra, hogy kiválassza az ellenséges port rögzítési módját, ahol el kell döntenie, hogy a kikötőjét őrzi-e vagy támadja az ellenség kikötőjét. Függetlenül attól, hogy melyik módot választották, mind a játékosok, mind az egyes csapatok összességében kapnak pontot a csatára. A győztes az a csapat, amely a legnagyobb kárt okozza az ellenségnek, vagy teljesen legyőzte flottáját.

Navy Field játszhat magának és barátaival, létrehozhat saját céheket és támadhat ellenfeleket.

Az ellenségek legyőzéséhez nem csak egy jó flottát kell, hogy legyen, hanem a fő összetevőit is szívből ismerje.

 • motor,
 • FCS;
 • páncél;
 • fegyver;
 • lőszer;
 • torpedócsövek,
 • repülőgép a flotta számára.

A flottában sokféle

motor létezik, de a motorválasztás a játékstílustól függ, mindig lehetősége van arra, hogy cserélje ki a hajó motorját.

FCS a második, fontos része a hajónak: az FCS-nek köszönhetően fegyvereket használhat a hajón, az FCS minden típusának megvan a maga jellemzői és jellemzői, és alkalmas a különböző hajóosztályokra. Páncélra van szükség ahhoz, hogy megakadályozzák a hajó hajótestét, a páncél védelmet nyújt mind a fedélzeten, mind a hajó egészében. A fegyverek minden hajó fontos részét képezik, fegyver nélkül nem tudnak részt venni a csatákban, háromféle fegyver van: normális (fegyverek), nagy távolságok, fegyverek a harci repülőgépekhez. A lőszerek főként a fegyverek héjait alkotják, a hajó típusától függően négyféle típusúak. Torpedó csövek A hajót tengerészeti bányával, különböző torpedó berendezésekkel felszerelheti. A repülőgépen a repülőgépek négyféle repülőgéppel rendelkeznek, különböző célokra tervezték, elrontják az ellenfelet, vagy bombázzák a flottát, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a tüzelőanyag-ellátás nem korlátozott.

A

Navy Field online tele van különböző térképekkel, amelyek attól függnek, hogy ki küzd.

A Navy Field játék a második világháború valódi csatáinak világába merít, és maga is megváltoztathatja a történelem menetét.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more