Könyvjelzők

NBA 2K14

Alternatív nevek: NBA 2K14

NBA 2K14 - sport, az új kosárlabda szimulátor. Game NBA 2K14 szabadul a világra, nem olyan régen, csak egy kicsit több, mint egy hónappal ezelőtt. De mivel ez egy nagy sorozat tizenötödik "show" csak, illetve a fejlesztések. Eredetileg verziója NBA 2K14 pc, és tervezi, hogy tovább a játék lesz elérhető az Xbox One és PlayStation 4. Kiderül, hogy a jövőben is tervezi a játék lesz elérhető verzió

NBA 2K14 android.

Csak itt, hogy úgy érzi, sokkal játék, ha csak le kell tölteni a játékot NBA 2K14. Itt csak a kezdet, hogy adjon tanácsot, hogy elolvasta az információ, hogy, és nézd meg az NBA 2K14 videók és screenshotok.

Mivel bármilyen számítógépes játékban megvannak a maga sajátosságai és méretét, amely nem rendelkezik semmilyen számítógépen, a gyártó adja meg a szükséges rendszerkövetelmények jó elhaladó játékot. De a játék NBA 2K14 gépigénye van szükség a lehető leghamarabb magasabb értékeket. Egy másik esetben, csak add problémákat és kényelmetlenséget.

Alkotók, a cég 2K Sports úgy döntött, Pocar igazi igazi rajongók a kosárlabda, és tegye a fedelet a játék egyik legnagyobb amerikai kosárlabdázó LeBron James. Ő is megjelenik a játék nevében igazi csapat.

In-Game NBA 2K14 részt amellett, hogy a már rendelkezésre álló ott csapat Európában, az összeg a tizennégy híres csapat.

Ebben a játékban nem kell törzs a harc ellen a félelmetes szörnyek az életedben, vagy, hogy egy stratégiai lépésről lépésre az egész láncot, hogy javítsák és növeljék a szintet a játék az élet. Nincs ilyen.

Itt jelenik meg a játékos az egyik választott kosárlabda csapat. És a legfontosabb, és csak - Ön feladata, hogy játszani, hit, így a területén a kosárlabda terén. Ez egy olyan típusú sport harc, de nem a hideg fegyverek és fegyvertelen harcban.

Eltérően a korábbi játék, ez a verzió van néhány változtatásokat és kiegészítéseket

• Poumnevshie ellenfelek,

• Jobb hangulat,

• Silly szövetségesei;

• Hozzáadott parancsok,

• Továbbfejlesztett grafika.

Poumnevshie ellenfelek - a továbbfejlesztett mesterséges intelligencia.

Jobb hangulat - gyújtó hangulatú kosárlabda show, szórakoztatta a szünetekben charlidershi.

Silly szövetségesei - látott egy hülye a csapat, és a törzs.

Hozzáadott parancsok - mint már mondtam, csapat Európában.

Továbbfejlesztett grafikus - kiváló minőségű grafika, nyomon követhető részletesen a főbb szereplők az arcon és a környező rajongók.

Szintén ez a verzió elérhető recaps frissített eredményei alapján az utolsó átigazolási. Mi tovább növeli a realizmus azok számára, akik várják, hogy kiadja az új verziót a világ.

Játék NBA 2K14, mint már mondtam, nagyon boldog rajongók a sorozat játékok, minőségű grafika és a megfelelő hangot. Csakúgy, mint a valóságban. Ül a monitor képernyőjén, akkor okoz érzés, hogy a kosárlabda aréna.

Így jár. Sikeres játszani!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more