Könyvjelzők

Isten

Alternatív nevek: Nebesa

Mennyország Online - egy multiplayer játék, a fantasy stílusban nincs havi díj, amely ötvözi a műfajokat a szerep-játék, logikai játékok, és a stratégia.

A játék Mennyország online, akkor szüksége lesz egy nagy sebességű internet-kapcsolat és az Adobe Flash Player legújabb verziójának telepítésekor. Letöltődik a számítógépre, és telepíteni semmilyen további szoftver - nem szükséges.

Vegyél részt a játékban Mennyország nem szükséges -, akkor jelentkezzen be a fiókjába a szociális hálózati oldalak, mint a YouTube, VKontakte, a Facebook és a Mail. ru. Ha úgy dönt, hogy ezt az utat, akkor ellenőrizze Mennyország kéri, hogy hozzáférhessen az adatokhoz, és kéri, hogy válassza ki a karaktert, és a frakció, amit játszik. A szociális hálózatok, meg fogja találni erőteljes támogatást - speciális közösségek, ahol megtalálja a választ kérdéseire a játékot. Ha úgy dönt, hogy regisztrálja, akkor kell átmenni a szokásos eljárás

- Adja meg a címét, az elektronikus postafiók

- Jelszó

- Kódot a kép

- Egyetért a jelen megállapodást.

További utasításokat fog küldeni az e-mail. Jelentkezzen be, akkor van egy bejárata a játék, lesz a cím és az e-mail címet és a jelszót. Mennyország online regisztráció befejeződött, és elmerülhet a csodálatos világában repülő szigeteken.

Online Game Mennyország összpontosít konfrontáció között a hat kultuszok, két szemben álló frakció. Minden frakció megvannak a maga előnyei és hátrányai, valamint a védőszentje és különleges megkülönböztető jelet. Mennyország online játék kínál megválaszthatják, hogy milyen a karakter lesz, és mik a fő jellemzői, hogy lesz

- Cult of the Virgin híres gyógyító képességeit, a szépség és birtoklása a különleges recepteket, annak a jele, a kultusz a Szűz fehér toll,

- A ultra Fesztivál - a legvidámabb kultusz rajongók, akik szeretik a párt revels, megkülönböztető jelzés - emelkedett;

- A ultra Defender (- jel vicsorgó oroszlánfej), - a támogatja az igazságért, mert utálom viszály;

- Cult of Sorrow (tambura), és tudjuk, hogy minden ezen a világon átmeneti, és csak a fájdalom és a szenvedés örökre

- Cult Félelmetes , akinek fémjelzi a pók, hűségesen szolgálja a védőszentje, elkövetésével mészárlások és feltűnő terror az összes többi,

- Cult Destroyer (koponya) bűnös viszály, ellenségeskedés, és égő gyűlölet.

Amikor elkezdi játszani a játékot online Mennyország, akkor lesz a Guardian saját sziget, ahol meg kell építeni egy épületet: fa, barlang, iskola varázslók, aréna, bolt. Minél magasabb szintű az épület, annál több funkciókat lesz elérhető. Természetesen, a szint az épületek is függ, milyen szinten.

Játszani a mennyben, akkor meg kell harcolni csaták a miniszterek más vallások, így a tapasztalatszerzés. Az eddigi tapasztalatok szerint ez függ a sebesség, amellyel a karaktered költözik egy másik szintre. Minden harc - egy kis külön kirakós játék, amelyben meg kell majd építeni a láncot a három kő. Minden kő viseli a funkciót, meg kell törni a fejét, hogy mit stratégia lesz a legelőnyösebb egy adott esetben. Játszani a mennyben, akkor nem csak értelmetlen elég, hogy nyomja meg a gombot sztrájk harc közben, nem, akkor kell használni a logikai készségeket.

Mennyország online játék felülmúlja hasonló böngészővel (amelyek nem igényelnek letöltést kiegészítő szoftver) játékok egyedülálló, fényes és színes grafika, emlékeztető ősi indiai festmények és festmények Vallejo. Mindenesetre, ez a játék nem engedi, hogy unatkozni.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more