Könyvjelzők

Need for Speed ​​2

Alternatív nevek: Need for Speed ​​2

Ki a játékosok körében tapasztalt ismeri a játékot, a Need for Speed ​​2, mivel Oroszországban a 1997 elején, és megkapta az orosz címet "Need for Speed ​​2". Ez arcade verseny szimulátor megjelent az akkori jobb grafika. Megfigyelhető volt részletezve gép komolyan készült, a világ meg volumetrikus animált tárgyakat. Tehát, ha eszébe jut, egy vonal vagy sík közelében repül a vonat áthaladt. De mindez pompa játékos bámulni nem elsősorban - nyaktörő sebességű járművek nem szabad, hogy elvonja a figyelmét az útról. A játék fut Nid esélye Speed ​​2 kínál hat féle és ezek mind kerek. Ha az Ön által kért online játék Nid odds Speed ​​2 videó, akkor látta, hogy is jelen szintű számítógépes grafika az idő és az gonyalka általában. A teljes élményt, akkor minden gond nélkül a Need for Speed ​​II letölteni és telepíteni a számítógépre, hogy személyesen kipróbálni ezt a játékot. Különösen, hogy ez a rendszer követelményeinek minden modern számítógépen.

A játék a Need for Speed ​​2 autó, ami egy játékos a következő volt:

• McLaren F1,

• Ferarri F50,

• Jaguar XJ220,

• Ford GT90,

• Lotus GT1,

• Lotus Esprit

• Italdesign Kala

• Izdera Komendatore.

Amikor elkezdtem a Need for Speed ​​2 játék, akkor látta, hogy ez a játék visszavonták a rendőrséget, és a fejlesztők úgy döntöttek, hogy gyakoriságának növelése a lehetséges hibák által az ellenfél, irányít egy számítógép. A nagyon folyamat a verseny volt, sokkal dinamikusabb és összetettebb: most már szemérmetlenül is kínáltak az ellenfelek, próbálja ütni őket a pályán.

A fenti, az egész, azt sugallja, hogy NFS2 játék, a kilencvenes évek végén volt elég sikeres és kapott éljenzés rajongók helyezett gonyalok úton. De ez már a múlté. És most mi lesz?

Ha most kalapált a kifejezést a böngészőbe - letöltés Nid Speed ​​2 formában, akkor megtalálja a kapcsolatot a hivatalos honlapján needforspeed. com. Megy ott és kiválasztja az orosz nyelvet, akkor látni fogja, hogy a játék a Need for Speed ​​II létezik ma. Csak az aktuális változata a játék neve Need for Speed ​​riválisok, és kész már a motor, "Generation Next» Frostbite 3. Most, köszönhetően a meglévő rendszert Alldrive kombinált egyszeri és kollektív módok verseny. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy törölje a vonalat a single-player és a multiplayer. A játék, a vezetők és a rendőrség. Minden csoportnak megvan a saját egyedi jellemzőit és képességeit. Lehet játszani bármelyik két osztály. Ebben a játékban lesz elérhető 26 különböző gépeken. Egy nagyon fontos előnye ennek a játéknak - ez a választás szabadsága. Csak a gamer maguk döntsék el, hogy mit és milyen sorrendben akar haladni. Kiválasztása a következő versenyen egy időben, vagy a szokásos verseny üldözés az Ön számára. A játék egy csomó más előnye van. Mivel, hogy az oldalon, megvenni a játékot, és üldözőbe az öröm!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more