Könyvjelzők

Need for Speed: Szén

Alternatív nevek: Need for Speed: Szén

Sorozat Game NFS valami híres és ismert szerte a világon minden játékos, és még azok is, akik egyáltalán nem értik, autóversenyeket, és voitelskogo készség, szeretem ezt a sorozatot a játékok. A játék Need for Speed: Carbon rész három nagy horderejű projekteket. Története a főszereplő, amelyet a nyilvánosság elé a Most Wanted, folytatódott és ezen a részén. A megkülönböztető jellemzője ennek a játéknak megnyerte a rendőrség, mint most egy kicsit nyugodtabb. És itt van, amit a rajongók örülnek az első változata a játék, az alkotók úgy döntött, hogy visszatér az éjszakai módot verseny versenyek. Minden autó, amely mutatja a játék, hogy a résztvevők Carbone választás, bizonyos mértékben hasonlít az azonos legendás autók Most Wanted. De a választás az autó választék igen nagy. Ez a sport és a miniatűr, és a versenyautót, és kompakt autók, izom autók és a sok fogalom. Most a játék résztvevőknek a lehetőséget, hogy versenyeznek a díjat magát magát, és most már elkötelezett csapat. A csapat állhat a játékosok, akik a leginkább a különböző készségek, ezért jelentősen megnövekedett lehetőséget szerezni a győzelmet a versenyen.

Minden, annak ellenére, hogy jelenleg játszanak a Need for Speed: Carbon tilos, miközben részt Gyorsulási Verseny, rajongók az extrém érzés nem hagyta a játékot, ráadásul, amelyek az alkotók úgy döntöttek, hogy tetszeni azoknak, akik szeretik a játékot, és visszatért kedvenc drift. Van egy másik módosítása a visszatérés valós módú szimulátor, amely nagyban kapcsolódik az eredeti tervezete a játék. Az összes sérülés, amely meg tudja tenni az autót a játékban úgy néz ki, közel áll a valósághoz. És az alapítók tudták felvenni a valószínűsége, égő autók, ami hozzájárul a reális során a játék.

A játék indításához van szükség, hogy töltse le a Need for Speed: Carbon, és tedd a játék kliens sveem számítógépen. A projekt akkor számíthat egy csomó feladatok és találkozók, egyetlen különbség az előző részlet lesz, hogy gyakorlatilag bármilyen ellenőrzést kell végezni a közelében temették el a versenypályán. Csak azt akartam megemlíteni, hogy a rendszer a freeride törölték.

A Need for Speed: Carbon ingyenes játék minden résztvevőnek lehetősége van arra, hogy megtapasztalják a legfejlettebb városok az utcán, aki kidolgozta az alkotók a projekt nem áll meg, hogy az első része a játéknak. Csak nézd meg jól érdemel hirdet-völgy, amely számos újítást ebben a projektben. Az éles kanyarokat és hihetetlenül erős a Need for Speed: Carbon gép ad a legújabb kártyákat egyedi ízét. Ebben a játékban, még a legkisebb hibák költsége életét, így meg kell, hogy gondosan figyelemmel kíséri a helyzetet. Harcok a völgyben különös figyelmet. Az összecsapások két típusú csaták: a kezdetektől a karakter megpróbálja megközelíteni a lehető legközelebb az ellenfél, így a szemüveg mennek gyorsabban, és azt követően, hogy azonos műveleteket hajtják végre az ellenfél. Tudjon meg mindent az árnyalatok játék lehetséges, ha megnézi a játék Need for Speed: Carbon videó trailer!

A legtöbb résztvevő a játékban természetesen észrevette, hogy szeretné, hogy gondolkodjunk több új mód, azonban, állítsa mód, hogy már fogott a képzelet egészen ugyanúgy, mint a. Azonban letöltés NFS Carbon szükséges minden játékos, aki tiszteletben tartja magát!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more