Könyvjelzők

Need For Speed ​​Most Wanted

Alternatív nevek: Need For Speed ​​Most Wanted

Minden változata a legendás játék NFS őrült népszerű, nemcsak a rajongók a műfaj ők szeretik még azok is, akiknek nincs különösebb szeretetet a szokásos versenyt. Játék NFS Most Wanted - ez az úgynevezett "vissza a jövőbe." Ezt követően a rangsorban miután néhány panasz az előző változat a projekt, úgy döntött, hogy megváltoztatja az alkotók. Ebben a változatban a fejlesztő Criterion Games híres superbestseller Burnout. Mert ez a cég bélelt egy nem-agy - kellett, hogy menjen vissza a múltba, és válassza ki a legjobb, ami a tervezetet, mielőtt romlani kezdett annak érdekében, hogy személyre ezek az új adatok Most Wanted.

És a nagy, a játék Need For Speed ​​Most Wanted is tekinthető remake a sorozat a játékok, amelyek korábban megjelent. Minden az alapeljárás kerül sor a város utcáin Feirheven. Az utcán van egy helyi lehetőség, hogy megfeleljen nem csak most a szokásos sportkocsi és ritka Izom autó, SUV, autó, szuper és a koncepcióautó.

Minden versenyzőnek a helyi szakértelem, ami szükséges. A legjobb, amelynek van olyan legyőzhetetlen, és hogy van egy vágy a múltban, hogy biztosítsa helytelenségnek. Tulajdonképpen ez az, amit meg kell teljesíteni. Az összes, hogy ez az első alapelv, hogy bizonyos fokig néz ki, mint az eredeti változat a Most Wanted korai eredmények nem kell, hogy mintha, hogy fontolja meg részletesen a számos újítást egy teljes és dodelok.

Kezd el a játékot, akkor le kell töltenie a Need For Speed ​​Most Wanted, a kiadvány, amely frissült. Ezen a helyen meg lehet találni, hogy annak érdekében, hogy hívja fel a játékosok a verseny akkor lesz szükség, mivel a pontok száma nasobirat (ebben a játékban nevezik SpeedPoints), amely a játékosok kap megszerzéséhez győzelmet a versenyen. Most a játék nem lesz a szokásos történet. Ez lehet a magyarázat arra, hogy a figyelmet a szokásos arcade verseny, és talán tartják az egyik legfontosabb különbség a játék a korábbi verziók, amelyben alanyok piros vonal a projekt.

Az új verzió NFSMostWanted 2012 akkor lehetősége van arra, hogy teszteljék a sorsa a különböző típusú versenyek, amelyek közül négy, és azt az elvet, ezek hasonlóak egymáshoz. Tekintse meg a versenyt, az alábbi kép:

 Sprint,

 Ring,

 felszállás;

 Ambush.

Ezt követően, ahogy képes lesz letölteni NFS Most Wanted, ki lehet próbálni a legújabb mód "csapda" lesz szükség, hogy elmenjen a rendőrautó. Emiatt, akkor felejtsd el a saját készség haladási sebességet annak a ténynek köszönhető, hogy a teljesítmény jellemzői rendőrautó folyamatosan kétségtelenül magasabb. Fog nyerni csak a ravaszság és ügyesség. Maga meggyőződött arról, mindazt, ami írva fent pillantva a Need For Speed ​​Most Wanted videó trailer.

Ez a verzió a játék már elérhető okostelefonok. Ez csak a teljes jogú "chip" a játék NFS Most Wanted android tulajdonosa kell vásárolni annak érdekében, hogy szinte valós játék.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more