Könyvjelzők

Nemexia Evolution

Alternatív nevek: Nemexia Online

Nemexia Online - böngésző alapú multiplayer online játék, ahol a játékos irányítja az egész bolygót! Szerelés A stratégiailag fontos épületek, az építőiparban a hatalmas és legyőzhetetlen tér flotta - mind a prioritásai a játékban. Az összes bolygó, amely megnyitja az online játék Nemexia nagyon közel van a csillagok, mint a mi Naprendszerünk. Befolyásolja széles körű különböző épületek, fejlesztések és katonai felszerelések.

Vegyél részt a játékban Nemexia, mellesleg, egyszerű és egyértelmű, még egy kezdő. A Nemexia regisztráció mindössze néhány perc alatt. Csak négy területen információt az Ön és fiók aktivációs e-mailben és az online játék Nemexia jelenik meg, mielőtt teljes pompájában Sway.

A fejlesztők fizetett egy csomó időt a komponens, nyilván azt hiszik, hogy ez a fő tartja érdeklődését a játék.
Meglepő módon, amikor elindítja a játékot Nemexia online játék interface, amit látni először is, hogy várja Önt ez a futurisztikus stílusban, általában könnyen kezelhető, és kellemes a szemnek, az rendkívüli.

Épületek és hajók a játék nagyon szépen tenni, és nézni razrostayuschimisya megakonglomeratami nagyon szép, pontosan olyan, mint nézni, hogy milyen űrhajók utazás a hely körül a bolygót. De az olyan égitest, amelyet adott neked, a művészek a játék valamilyen okból nem dugulás van, és kialakítani a saját benyomásait hagyja kétértelmű.

Kezdetben megengedjük osvoitya és játszani a játékot online Nemexia a küldetések, világosan elmagyarázni jellemzőit játék. Mellesleg, ellentétben sok más játék Nemeksiya nem okoz undor, és nem hajlandó játszani a kezdeti szakaszban, hanem éppen ellenkezőleg - az első pillanatban kezdett el játszani a játékot online Nemexia, c első feladat úgy érzi, hogy valaki ebben az érdekes és az eredeti univerzum és a lélek egyre több fény csillogás érdeklődés: "Mi fog történni ezután? "- És akkor kérdezd meg magadtól.

A Nemexia, mint sok más fantasztikus játék, a harc az erőforrásokért. Úgy tűnik, a probléma az, hogy kollichestva izgatja sok fejlesztő terén a számítógépes játékok. :) Most, mielőtt mindannyian, akik kezdtek játszani Nemexia égető szükség van a három típusú erőforrások: fémek, ásványi anyagok és a gáz. Mint általában a mai világban, a forrásokat véget ért, így dobja őket a tudat, pontosan úgy, ahogy ne menjen túl messzire, görcsös megszervezése a zsákmányt. A források a szükséges elemek az épületek építése, a flotta és a különböző fejlesztések a játékban.

Hadihajók szükségesek nemcsak védekezni megszállók, hanem a támadást az ellenség bolygón Nemeksii. Természetesen, ha a cél nem a megsemmisítése az antagonista, a dominancia alatt erőforrásait, az biztos.
Alternatív termékek fenntartani a bolygót viselkedik energia - más típusú termés a játékban Nemexia. A szintet tartják fenn, köszönhetően a telepítési forrás a bolygón fogadó ENERGY STAR, nagyon egyszerűen fogalmazva - napelemek.

Regisztráció után Nemeksii, a játékos választhat egyet a három versenyen, ahová szeretne csatlakozni. Mind a különböző fajok, mind a külső és technológiailag és ez a választás attól függ, hogy a hangsúlyt a fejlődés a saját bolygón.

Galaxy Nemexia játszanak, ahol hoztak, jól néz ki, és kihasználtság mindig olyan, hogy elindítja a játékot, akkor a maga közel a képzett szövetségesei és érdekes ellenségei a különböző fejlettségi szintű. Így nem fognak unatkozni - ez biztos.

Előfordult már, álmodott az utazás, hogy egy lakatlan szigetre? Vedd fel! Az Önök rendelkezésére - egy hatalmas bolygót! És mindenki ezen a bolygón, csak a kezedben köszönhetően böngészős játék Nemexia!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more