Könyvjelzők

Neolands

Alternatív nevek: Neolands

Neolands Online - multiplayer böngészős játék, ingyenes, ami egy szép orosz lokalizáció és az ehhez kapcsolódó, hogy a stílus a fantázia. A műfaj online játék Neolands Online otnostitsja a rész a szerepjáték, részben az a stratégia, elvált rengeteg küldetés. A másik kellemes meglepetés a projektnek, hogy minden játékos hozzájárul az a projekt is, és a szerencsejáték-univerzumban.

Regisztráció Neolands játék nem vesz túl sok időt. Minden, ami szükséges az Ön számára - adja meg a fiók nevét és a jelszót biztonságos hozzáférést. És amikor a képernyőn megjelenik egy üzenet, amely szerint a regisztrációs Neolands teljes, nyugodtan indítsa el a játékot.

A közelmúltban, gyakran kiderül, hogy a legtöbb modern játékok saját életciklusa, miután véget ér, mint amennyire, hogy a játék játszik, és megszünteti a versenyt a piacon. Neolands online játék nagyon világos, és jó példa arra, milyen munkát lehet tenni online játékos közösség fejlesztése és fenntartása Brand kedvenc játék. Játssz Neolands lehet még azok is, akik még soha nem láttam egy online játék.

Rendszergazdák nagyon szorosan figyeli a játék, és úgy véli, hogy a rend és időben segítséget a problémás kérdéseket a játék - ez az egyik kiemelt terület az adminisztráció a játék. Ez azért van, mert a játék multovodstvo szigorúan tilos. A regisztráció után a karakter létrehozott saját hozzárendelt egyéni totem, és az ő véleménye határozza meg a napszak, hogy elvégezte a regisztrációt.

Megoszlása ​​jellemzői a játék hőse - ez a saját üzletét, és senki sem fogja előírni a választása nem, de nem kedvezményes a tény, hogy a különböző osztályok nagyobb szükség van a teljesítmény és a kisebb, egy - másik . Természetesen állnak a különböző osztályok és a különböző fajta berendezés, amely mindig megvásárolható szaküzletekben található a központi tér bármely város. Az Ön rendelkezésére terjesztésre öt jellemzői: erőt, egészséget, az intuíció, az intelligencia és a választ. Neolands online játék, amelyben meg szeretné mérlegelni mindent, mielőtt részt az értékesítési pontok a játék karakter.

Nem ment el a játék, és a kézműves specializáció. Ahhoz, hogy megtanulj egy bizonyos kézműves, meg kell vásárolni egy különleges könyv. Ők adják a könyvtárban található, Kert utca. Klánok a játékban dolgozott ki jól. Valójában, annak érdekében, hogy a klán, akkor be kell kar magát egy bizonyos összeget a pénzügyi felhívni a céh ikon méret a 14x14, és a klán oldalon. Azok számára, akiknek problémái vannak az utolsó bekezdés, akkor javasoljuk, hogy használja speciális hosting cégek, amelyek képesek létrehozni oldalak a céh sablon.

Valójában, minden klán a lehetőséget, hogy válasszon egyet a szembenálló erők együttesen: Fény, Sötétség, Equilibrium, vagy káosz. Csak kéznél képes építeni és fejleszteni saját klán falu, ami végül pedig egy hatalmas erődítmény, amely egy település az Ön és a csapattársak. Örülök, hogy a jelenléte a vár, a céh kap adott játék bónuszokat. Mint látható, hogy a játék az online Neolands lesz sokkal szebb, ha csatlakozik a többi barátok.

Összefoglalva a fenti, azt kell mondanom, hogy Neolands - bájos és svoeboraznaya játék. Svoeobrazanaya mert nagyon nehéz, hogy egy adott minta szerint annak köszönhető, hogy a nyitott és a magas minőségű munkát a beadás. Regisztrálj, és győződjön meg arról, hogy nem játszanak Neolands soha nem fog unatkozni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more