Könyvjelzők

NeverFate

Alternatív nevek: NeverFate

Popular ingyenes böngészős fantasy játék NeverFate online ajánlatok, hogy részt vegyenek a multiplayer csaták, hogy javítsa a harci képességek, tanulni varázslatok, végre játék feladatokat, csatlakozhatnak a különböző csoportok, de még a kereskedelem. Mindezt teljesíteni, akkor csak kell egy számítógép internet-hozzáféréssel, és állítsa be a következő modern böngészők:

 Google Chrome 5-ös verzió. 0 (vagy újabb),

 Firefox 6. 0 (vagy magasabb)

 Opera 11. 10;

 Internet Explorer 7.

Az első lépés az úton, hogy egy szórakoztató időtöltés - Vegyél részt a játékban NeverFate. És ez áll a következő előírásokat:

1) a valós e-mail,

2.) igazolása érvényességi keresztül megkapta a levelet a címre kódot. Kódex kell másolni, és elhelyezni a második oldalon a szakasz Regisztrációs NeverFate;

3) A karakter neve, ugyanakkor eljáró login be a játékot,

4.) bizonyos személyes adatokat. Győződjön meg róla, hogy tartalmazza a tényleges születési dátum, különben fel a csalás, a karakter lehet büntetni, vagy akár blokkolt. Kérésére is el lehet készíteni, hogy a mai nevét, lakóhelyét, hobbi, munka, stb

5) Nem karakter kell, hogy legyen, mint a tiéd, mert különben szembe kell néznie ugyanazt a zárat. Itt szükség lesz, hogy meghatározza az osztály a jövőben hős (harcos vagy mágus).

Továbbá szükséges, hogy megismerjék a felhasználói megállapodást (úgy találja, hogy a főoldalon), tiszta lelkiismerettel, hogy erősítse meg, hogy elfogadják, és a teljes, így lépésről NeverFate online regisztráció. Ha rákattint a megfelelő, található a nagyon alsó gomb, akkor lépjen arra az oldalra "leszúrás" hogyan játszod a játékot online NeverFate. Miután elolvasta, kattintson a "Tovább" gombra, és kap egy búcsú (de a helyi felsőbb hatalmak). És csak kattintson a gombra, akkor végre elkezd játszani NeverFate.

NeverFate online játék egy otthont számos különböző karakter, de mindegyik az alábbi alapvető jellemzők:

= Erő hős sérülést + kapacitását a hátizsák,

= Agility dodge,

= Intuition minőségű crit,

Egészségügyi = több életenergia,

Mana = mennyiségű mágikus energia

= Minőség Intelligence hős mágikus sérülést;

= Luck szerencsét minden szempontból NeverFate online,

Charisma = arány a hős más lények.

Minden sokféle kések, amelyben meg kell játszani a játékot online NeverFate, akkor az alábbiak szerint csoportosíthatók:

 Swords;

 Kések,

 Axe, ax,

 Dubina, kalapácsok,

 dongák.

Ahhoz, hogy mestere valamilyen fegyvert, meg kell fejleszteni ezeket a készségeket.

Ami a mágia online játék NeverFate büszkélkedhet jelenlétében 14-osztályok, amelyek mindegyike arra utal, hogy használja egyedi tárgyak és varázslatok

1. General Magic.

2.. A Magic of Light.

3. Mágikus sötétség.

4.. Chaos.

5. Tűz.

6. Földön.

7. Víz.

8. Air.

9. Fa.

10. Metal.

11. Tér.

12. Idő.

13. Mental számít.

14. Fizikai anyag.

Ha nem tudja eldönteni, hogy milyen osztályban tetszik a legjobban, felületaktív anyagok megérteni őket. De ha úgy dönt, egy dolog, hogy lesz ász ebben az irányban.

Ne habozzon: játék NeverFate - akkor töltik szabadidejüket egy nagyon szórakoztató módon. Természetesen ez a rövid áttekintés nem terjed ki számos érdekes részlet, de olvasd el őket, akkor képes lesz "Lexikon" található, a hivatalos honlapján a játék. Ha azt szeretné, hihetetlen kaland és végtelen kiterjedésű kommunikáció, csatlakozzon hozzánk!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more